După Mitică Dragomir, alţi doi conducători au plecat de la Voluntari!

sâm, 21 mai 2016

După ce Dumitru Dragomir a decis să renunțe la funcția de președinte de onoare la FC Voluntari, alți doi angajați ai clubului au hotărât să părăsească gruparea ilfoveană.

Veniți la FC Voluntari la dorința lui Dumitru Dragomir, secretarul general Adalbert Kassai și delegatul Victor Cruceană au cerut rezilierea contractelor pe cale amiabilă.

Consiliul de Administraţie de la FC Voluntari l-a propus pe Dinu Todoran ca antrenor principal, ajutat de licenţa lui Sorin Popescu, angajat vechi al clubului, însă Mitică Dragomir nu a fost deloc de acord, având alte variante. Cei din Consiliul de Administraţie i-au explicat de ce trebuie să fie numit Todoran şi nu alte variante ale lui Dragomir, iar fostul şef al LPF a spus că el decide în club.

Dragomir nu a mai fost văzut la club şi Consiliul de Administraţie va lua o decizie în curând, însă se ştie că Dinu Todoran va rămâne până la finalul sezonului.
FC Voluntari are 6 înfrângeri consecutive în play-out, ocupă poziţia 6, cu 22 de puncte, care asigură prezenţa în barajul de menţinere în Liga I. Etapa următoare, sâmbătă, echipa ilfoveană joacă acasă cu Petrolul, de la ora 19:00.

Comments are closed.