Domneștiul a început campionatul! Al doilea punct pentru Viitorul

sâm, 13 aprilie 2019

Viitorul Domnești a început să adune puncte în campionatul Ligii a III-a

Prima reușită stagională a ilfovenilor, punctul obținut runda trecută în propriul fief în confruntarea cu echipa secundă a CS U Craiova, a fost urmat de un nou rezultat favorabil.
Echipa condusă de Constantin Buhac a remizat, în deplasare de această dată, 1-1, în confruntarea cu Sporting Roșiorii de Vede adunând al doilea punct în actuala stagiune.
Cele două remize obținute în ultimele două etape de campionat sporesc, acum, încrederea ilfovenilor că nu se vor despărți de acest campionat fără să obțină și un prim succes stagional.

1 comentariu la "Domneștiul a început campionatul! Al doilea punct pentru Viitorul"
  1. Robert Nagy spune:

    Asta este conducerea viitorul din domnesti , nu intereseaza pe nimeni. Acum 2 ani domnestiul terminat pe locul 2 in liga3. Se vad jucatorii care au plecat si care sunt la clinceni , bravo lor nu mai este antrenorul Andronache care este secund la fcsb , catalin carjan transferat la Arsenal Londra pe o suma foarte mare de bani, numai este presedinte la echipa Gheorghe Silviu. Deci lipsesc foarte multe piese din puzz-el. Felicitari consiliul local pentru batjocora acestora, prin care alegeti spalarea banilor de Costica Buhac.