Domnești – Slobozia 3-0 / Viitorul a dezmembrat Unirea

mar, 10 noiembrie 2015

Una dintre candidatele la promovare, Unirea Slobozia, a fost dezmembrată la Domnești de ”noua gașcă” nebună a fotbalului românesc, Viitorul Domnești, echipa lui Andronache.

Cu Vâlceanu în mare formă în poartă, ilfovenii au început în corzi primele 10 minute, echipa oaspete a căutat golul, dar portarul ilfovean a închis poarta cum știe el mai bine. După primul sfert, Domnești a ieșit la joc, mai întâi Bărbulescu prinde o ghiulea ce amintea de tizul său din marea echipă a Stelei, dar balonul refuză să intre în ațe.

Peste doar 5 minute, Bogdan Barbu nu mai ratează ținta, iar echipa gazdă preia meritat conducerea. Slobozia încearcă să se trezească din lovitură, dar Bărbulescu, cel remarcat mai sus, nu mai ratează ținta și face 2-0 după doar jumătate de oră.

Oaspeții întră la cabine cu un deficit de 2 goluri și cu speranțele distruse. Cum Juventus a stat, Slobozia nu își permitea să piardă puncte, așa că după pauză au încercat să revină în joc prin Gavrilă, dar execuția sa a fost imprecisă.

Simțiti sub puțină presiune, gazdele au răspuns cum știu ele mai bine, cu un nou gol. De data aceasta, noul intrat, Alexandru Văduva a făcut 3-0 și a închis tabela la un rezultat de neprezentare.

Viitorul Domnești – Vâlceanu, Fărâmă, Riță, Gaina, Dobrescu – Mihai, Barbu, Cîrjan, Barbulescu, Dumitrescu, Pațurcă

Viitorul Domneşti – Unirea Slobozia 3-0 (1-0)
Bogdan Barbu (20), Vlad Bărbulescu (30), Alexandru Văduva (61)

Comments are closed.