Descătușare pe iarbă. Victorie la scor pentru FC Voluntari 2

mie, 21 aprilie 2021

Echipa antrenată de Gabriel Prioteasa s-a detașat clar de satelitul Concordiei Chiajna

Meci spectaculos, cu multe faze de fotbal bun, la Voluntari, în disputa dintre echipa secundă a grupării de primă ligă și Concordia 2 Chiajna.
Gazdele s-au impus clar, la scor, 4-1, profitând și de prezențele notabile ale unor jucători de la prima echipă. Souza Anderson, Alex Stoica, Claudiu Borțoneanu și căpitanul Mihai Vasile, cu toții aflați în lotul condus de Bogdan Andone, au semnat golurile învingătorilor, în timp ce Ivan nu i-a lăsat nicio șansă lui Valentin Neacșu la reușita de onoare a oaspeților.

”Ne-am simțit foarte bine pe iarbă, abia așteptam, cu toții, să revenin pe o astfel de suprafață după jocurile precedente în care am evoluat mai de fiecare dată pe sintetic. Am legat două victorii consecutive și putem încheia campionatul cu alte rezultate pozitive chiar dacă programul aduce două dispute dificile, cu FCSB 2 și Rapid 2”, a punctat căpitanul Voluntariului, Mihai Vasile, la capătul disputei cu Chiajna în care mijlocașul s-a aflat la originea tuturor fazelor periculoase de atac ale echipei sale.

Comments are closed.