Departe de eșecuri. CS Tunari caută podiumul

joi, 01 noiembrie 2018

CS Tunari are un parcurs excelent în cadrul ultimelor etape de campionat

După eșecul din etapa cu numărul III, 1-2 , acasă, cu o altă grupare ilfoveană, SC Popești Leordeni, echipa antrenată de Ștefan Odoroabă s-a obișnuit cu rezultatele favorabile.
Grație unui parcurs de maximă regularitate, cu prestații apreciate atât acasă dar și pe terenuri străine, CS Tunari a ajuns, în ierarhia la zi, pe locul cinci în clasament, cu 16 puncte.
Cu un singur eșec în 10 runde, amintita partidă cu SC Popești Leordeni, formația antrenată de Ștefan Odoroabă nu staționează pe podium din cauza remizelor, numeroase, înregistrate în acest sezon. După succesul de la Afumați, 2-1 runda trecută, Tunariul revine acasă, la finalul săptămânii, pentru o confruntare interesantă cu Agricola Borcea, o altă formație cu o bună vizibilitate în acest sezon.

3 de comentarii pentru "Departe de eșecuri. CS Tunari caută podiumul"
  1. Costel spune:

    Tunari,o echipa slabă și in același timp foarte norocoasă. Era normal să piardă echipa din Afumați ptr că pe parcursul campionatului , echipele care stau in clasament in fața Rapidului trebuie să se incurce,iar Rapid sa promoveze. După Afumați urmează Slobozia. Aceste echipe vor fi măcinate de arbitrii care vor ajuta indirect echipa Rapid. Echipele Tunari , Popești Leordeni , Progresul sau Borcea nu au puterea financiară pentru Liga 2-a. Daca FRF a spus că „echipele cu tradiție în fotbalul românesc trebuie să revină pe prima scenă” , înseamnă că avem in FRF o noua caracatița care dezvoltă traficul de influență și nu valoarea sportivă.

  2. Suporter spune:

    Costele…..,norocos esti tu ca te mai tine MA TA in viata si nu ti-a pus punga pe cap la cat de prost esti.Apeleaza la un baiat destept sa-ti scrie un comentariu ca habar nu ai ce vrei sa zici.

  3. Costin spune:

    „Suporter” , cred ca iti mai trebuie ceva școală sa inveti sa scrii,sa vorbești corect și sa intelegi limba româna ! Oamenii cu caracterul tău sunt genul de frustrați care vin pe stadion și injura…stai acasă mai bine și deschide un manual de limba romana !