De la Tunari în Florida. Elijah Seymour a fost convocat la echipa națională a Insulelor Cayman

joi, 04 martie 2021

CS Tunari se bazează și în returul campionatului pe serviciile internaționalului Elijah Seymour

Lucru inedit la nivelul celui de al treilea eșalon competițional la gruparea ilfoveană CS Tunari.
Formația pregătită de Ștefan Odoroabă și Alin Ilin se bazează pe serviciile unui internațional, Elijah Seymour, care va bifa, în perioada următoare, o nouă convocare la echipa națională a Insulelor Cayman.
Mijlocașul va onora alături de colegii de echipă un turneu în Florida unde naționala Insulelor Cayman va evolua alături de reprezentativele Canadei, Surinamului, Aruba și Bermude în grupa B a calificărilor pentru Cupa Mondială.
Elijah Seymour a obținut acceptul conducătorilor echipei naționale de a onora convocarea după ce va fi pe teren în partida de debut a Tunariului cu FC Voluntari, pe teren propriu, sâmbăta viitoare, la reluarea competiției de Liga a III-a.

”Vreau să le mulțumesc celor de la CS Tunari și, în special, antrenorului Ștefan Odoroabă pentru că mă pot pregăti și juca într-un mediu profesionist. Sunt sigur că alături de colegii mei vom putea avea un retur de bună calitate care să ne claseze pe podium la finalul campionatului. Mă bucur, pe de altă parte, că la echipa națională din Insulele Cayman se poate vorbi de România și CS Tunari”, a precizat internaționalul grupării ilfovene înaintea onorării unei noi convocări la echipa națională din Insulele Cayman.

Comments are closed.