De la Disciplină poți să mori – Ioniță Mădălin, suspendat 2 ani și 10.000 de lei amendă!

mie, 18 mai 2022

”Ăștia vor să mă bage în spital, după schimbarea scorului din Cupa României, acum au mai ainventat altceva, acuzându-mă că am stat pe bancă la meciul cu Pantelimon, eu fiind în stare de suspendare. Și mi-au dat și amendă de 10.000 de lei… Până când îi mai rabdă pământul pe aștia, cum să mintă în așa hal, eu n-am stat pe bancă, am fost în tribune. Să spună cine le-a spus asta, să vină cu dovada. Dar de ce nu m-au chemat și pe mine, așa procedează ei mereu, ce hal de judecată mai este asta?? Am ajuns la capătul puterilor”… recunoștea Mădălin Ioniță.

Ionel Pană

9 de comentarii pentru "De la Disciplină poți să mori – Ioniță Mădălin, suspendat 2 ani și 10.000 de lei amendă!"
 1. Soldat spune:

  Azi, au fost exerciții de tragere „foc cu foc” Ținta Mădălin. L-au ciuruit. Pierderi colaterale câțiva copii nevinovați cărora li s-au luat puncte muncite. Țintași, oamenii președintelui, Comisia de Disciplină și Etică. Mâine, Comisia de Apel repară rănile pricinuite.
  Pentru clarificare, în asociație regulamentul după care se judecă este RD al județului aprobat de Comitetul Executiv nu RD al FRF !
  Poate acum înțelege și Mădălin zicala: cine nu e cu noi ….

 2. Membru afiliat spune:

  Poate acum înțelegeți pe mâna cui a ajuns briciu-l.

 3. spectator spune:

  hahha, deci ca sa intelegem si noi, pentru voiletnta, injurii si barbarisme, se primesc 10-12 etape si maxim 2.000 lei amenda, iar pentru statul pe banca in timpul suspenarii 10.000 de lei si doi ani suspendare!? Javre, javre ordinare care vor sa se imbogateasca ! Jos Buhac si toti cei de pe langa el !!!

 4. Ionita Madalin spune:

  Dacă arbitrii confirma ca eu am intrat in cabina lor ,în incinta suprafeței de joc sau pe banca tehnica ,atunci sa imi dea suspendare pe viata .
  Am ajuns sa fiu persecutat saptamanal de către aceasta comisie de disciplina .Va dati seama cata ura exista în acest sistem ? Asemenea suspendari și penalizări financiare nu exista nici în liga 1 .

  • Membru afiliat spune:

   Mădăline, sunt comisiile AJF îndreptățite sa decidă , în condițiile în care ele însăși sunt numite de un Comitet Executiv ilegal constituit ?
   Singurul Comitet Executiv valid, este cel vechi, întrucât cel nou este suspendat de instanță.

 5. Baston spune:

  Ce prostănac !
  A făcut pipi pe tine Buhac in sfârșit 😂😂
  Așa meriti mascariciule !
  Nu degeaba te-a alungat Lumânare de la Bucuresti !
  Du-te draqu la Dâmbovița și lasă-ne ! De când ai venit la Ilfov, numai scandaluri !

  • ION spune:

   Ce scandaluri a facut? Sunteti niste prosti invidiosi . Nu am auzit sa isi ia cineva bataie la Crevedia sau sa fie injurat pe acolo…

 6. Cezar spune:

  Locul 1 la Seniori + finala de cupa ,locul 1 la U19 si U17 …….
  Are dreptate lumea ,sa plece naiba la Dambovita 🤭🤭
  Nu este loc pentru un club asa nenorocit la Ilfov 😅

  • Cezarel spune:

   Cezarel tata, locurile in campionat nu înseamnă nimic, trofeele asemeni, știi vorba aceea, viața e scurta, gustul e lung !
   Legat de denumire și alte probleme pe care văd ca le are Crevedia, nu vreau sa ma pronunt, nu știu exact care e adevarul, dar ba băiatule, sa stai pe banca și sa te treci in foaie când ești suspendat, asta se numește ori prostie ori aroganta, dar indiferent cum se numește, se pedepsește extrem, indiferent de liga !

adauga un comentariu