Daniel Blagoe: ”Am avut și certuri, și orgolii, și ambiții, ca la fotbal”!

mie, 29 decembrie 2021

Secretarul general al Asociației Județene de Fotbal Ilfov, Daniel Vasile Blagoe, a avut amabilitatea să vorbească cu site-ul nostru, despre starea fotbalului din Ilfov, despre modul cum s-au derulat competițiile, în acest tur, atingând și câteva subiecte ceva mai sensibile, legate de starea juridică a Asociației.

”După o pauză ceva mai lungă, cauzată de pandemia de coronavirus, am reușit să revenim la normal. A fost greu, fără-ndoială, pentru că Protocolul medical nu a fost înțeles prea bine – multe echipe ne-au creat și și-au creat probleme, unele chiar renunțând definitiv la sezonul actual. Dar, până la urmă, ne-am derulat etapele conform programului, adică am salvat fotbalul ilfovean.
Ne-am fost greu și pentru faptul că ne-a lipsit un Comitet Executiv legal, pentru că, după cum știți, noua conducere a Asociației a fost contestată în Instanță. Comitetul Executiv ne putea ajuta cu niște măsuri mai dure, decizii care să stăpânească unele acțiuni de revoltă ale echipelor. Dar cu bunăvoința cluburilor, am reușit să ținem situația sub control.

Au fost certuri, contestații, probleme de arbitraj, ca la fotbal, aș putea spune, însă Comisia de Disciplină a intervenit imediat și a rezolvat toate aceste litigii. Erau puse în joc orgolii și ambiții, uneori fără măsură, însă mi-am dat seama că în campionatele noastre se joacă mult cu inima, pentru că premiile sunt nesemnificative!
Este bine că încheiem anul fără să fim supărați unul pe altul și chiar aș vrea să le urez tuturor sănătate, în primul rând – această pandemie ne-a afectat, ne-a schimbat ritmul de viață, ba chiar aș spune că a umblat și la mentalul nostru. De aceea, spun că în aceste zile de sărbătoare să fim mai aproape de familie, să primim și să dăruim cadouri cu bucurie – în acest fel ne vom încărca bateriile pentru anul care vine.

Da, în 2022 trebuie să fim mai buni, să fim mai iertători, să alungăm orice ură și toate gândurile negative, să lăsăm dragostea să ne cuprindă. La mulți ani, tuturor, cu fericire, pace și bucurie”!, ne spunea cu sinceritate secretarul general, un oficial cu care site-ul nostru a colaborat excelent.

Niciun comentariu

adauga un comentariu