Daniel Stanciu: „Voi lucra la Steaua într-un departament de scouting”

mie, 24 aprilie 2013

Venirea lui Daniel Stanciu la Steaua a tulburat apele în sânul echipei “ros-albastre”. Respins de managerul general Mihai Stoica, dar şi de tehnicianul Laurentiu Reghecampf, fostul team manager de la Poli Timisoara şi FC Vaslui spune că noul lui post îl va tine departe de staff-ul echipei, fiindcă face parte dintr-o departament tehnic nou înfiinţat!

Activitatea mea se limitează doar la cea de scouting. Este un departament tehnic nou înfiinţat la Steaua. Eu voi umbla după jucători şi posibile achiziti. Nu sunt subordonatul lui Meme. Am introdus în contract chiar eu nişte clauze. Din punct de vedere sportiv sunt subordonat antrenorilor, managerilor şi conducerii administrative. Dacă plec undeva, să văd vreun jucător, trebuie să anunţ la club. Dacă antrenorul mă trimite undeva, să urmăresc un jucător sau adversarii, cu mare plăcere mă duc“, a declarat Daniel Stânciu, la Digi Sport.

Galeria Stelei, prin vocea liderului Gheorghe Mustaţă, i-a promis noului director sportiv că îl va fluieră meci de meci, pe motiv că nu este stelist şi că a înjurat clubul “ros-albastru”, pe când se afla la Timisoara şi la FC Vaslui. Anunţul nu l-a speriat pe proaspătul oficial al Stelei, care spune că nu a avut niciodată vreo manifestare împotriva Stelei: “Ce pot să spun de Mustaţă? Mă distrează şi bineînţeles că nu e foarte departe de adevăr. Există casetă de la meciul în care Timisoara, pe când juca în Liga a 2-a, elimina Steauă. Nu am avut niciun fel de manifestare indecentă la cele două goluri”, a mai precizat Stânciu.

Sursa: Sport Total FM

Comments are closed.