Daniel Cârjan revine sub comanda lui Andronache. La CFR 2 Cluj!

joi, 12 iulie 2018

Daniel Cârjan s-a despărțit la finele sezonului trecut de Petrolul

Tânărul jucător remarcat în ocaziile în care a purtat tricoul Petrolului a revenit, după expirarea împrumutului, la Viitorul Domnești. Ofertele au venit în număr mare, cu precădere de la formații cu pretenții din cel de al doilea eșalon dar Cârjan a mers, până la urmă, la CFR Cluj. Campioana se va îngriji mai atent de schimbul de mâine al echipei încredințându-i, în acest sens, conducerea tehnică a formației secunde lui Virgil Andronache. Daniel Cârjan va intra, pentru început, în planurile echipei din Liga a III-a și va fi monitorizat în permanență de antrenorii primei formații a clujenilor în dorita încercare de a face pasul către primul eșalon competițional.

2 de comentarii pentru "Daniel Cârjan revine sub comanda lui Andronache. La CFR 2 Cluj!"
  1. Marian spune:

    Un jucator foarte fortat,un jucator mediocru,nu a facut fata la Petrolul Ploiesti ! Prea multa atentie i se acorda ! Are foarte multe figuri!

  2. cristian61 spune:

    Nu stiu partea cu fitele. L-am vazut jucand la domnesti si cel putin pentru liga 3 era in partea superioara. nu stiu ce sanse a avut la petrolul, dar daca tinem cont de rezultatele unor alti jucatori de le domnesti din liga 2 la clinceni (vezi barbu, paturca, gaina, dobrescu etc) cred ca daca se lucra bine cu el ar fi facut fata macar in liga 3. eu ii urez succes si o sa vedem mai departe daca are sau nu valoare (oricum la o echipa ca CFR care cumpaar multi straini va fi destul de greu sa ajunga la prima echipa – vezi si cazul barbulescu tot de la domnesti transferat la astra).
    Ii urez suuces si dlui andronache la CFR. viitorul domnesti din sezonul 2016-2017 ar fi fost o a doua gasca nebuna (opinia mea) daca unii nu-si bateau joc de acel proiect !