Daniel Blagoe, mai aproape de Marius Șerban, decât de Mădălin Ioniță!

joi, 16 iunie 2022

În urma apariției articolului de mai jos, secretarul general al AJF Ilfov, domnul Daniel Blagoe, printr-un mesaj trimis pe adresa redacției ilfovsport.ro, a ținut să precizeze următoarele:

„Eu astăzi am fost la FRF pentru o cu totul alta problema nu sa sustin pe cineva anume, l-am așteptat pe M.A. (N.R. angajat al FRF) sa se elibereze apoi sa bage toti jucatorii lui CS Glina in Fotbal Connect pentru a putea juca barajul de promovare si m-am întâlnit cu ambii reprezentanți ai cluburilor din Ilfov care aveau pe rol la CNSL un dosar. In tot timpul nu am discutat de acel caz si nici nu am fost la comisie sustinand pe unul sau altul.”
__________________________

Astăzi, la Federația Română de Fotbal, s-a judecat contestația depusă de CS Brănești, împotriva Voinței 2018 Crevedia, din semifinalele Cupei României, faza pe județ. Marius Șerban a contestat doi jucători de la Crevedia, mai întâi la Comisia de Disciplină a AJF Ilfov, care i-a dat câștig de cauză. Cazul a mers mai departe, la Comisia de Apel, de la Ilfov, care i-a dat dreptate lui Mădălin Ioniță, iar acum, Șerban s-a adresat Comisiei de Recurs a FRF, ultima instanță de fotbal din România.

Speța ar fi trebuit să aibă, deja, o soluție, pentru că întrunirea s-a făcut la ora 14:00, însă forul tutelar nu se grăbește să rezolve o problemă care ține în loc desfășurarea finalei Cupei României. Nu vrem să anticipăm rezultatul, pentru că ținem la onoarea și imparțialitatea acestei Comisii, vrem să spunem doar că la judecată, Marius Șerban a fost sprijinit, cel puțin moral, de însăși secretarul general al AJF Ilfov, Daniel Blagoe, care s-a aflat la FRF alături de Marius Șerban, un gest nefiresc și imoral!

Să facem o recapitulare a competițiilor din Județul Ilfov, unde se știu campioanele, unde urmează jocurile din play off și unde se așteaptă judecățile diferitelor comisii:
– Liga 5, au promovat în Liga 4 AXI Arena, de pe primul loc, și Viitorul Vidra, de pe locul 2. Au retrogradat Vulturii Pasărea și Frăția
– Liga 4, campioana județului Ilfov este CS Glina, care a învins în finala play off CS Brănești, după un meci dramatic
– Juniori Under 19, campioană județeană este Voința 2018 Crevedia
– Juniori Under 17, campioana Ilfovului este Voința 2018 Crevedia
– Juniori Under 15, echipa campioană a Ilfovului este FC Voluntari
– Juniori Under 13, mâine se joacă semifinalele, pe Stadionul din Clinceni, după următorul program
Stejarul Gruiu – CS Cernica, de la ora 17,30
Școala de Fotbal Eugen Nae – ACS Voința Domnești, de la ora 19:00
Cele două finale se vor desfășura a doua zi, pe același stadion.
– Juniori Under 11, Stejarul Gruiu care a învins în finală cu 6 – 1 pe Concordia Chiajna
– Juniori Under 9, Concordia Chiajna
– Și Campionatul de Oldboys, organizat de AJF Ilfov și-a desemnat campioana, după un meci de excepție. Lupta din finală s-a dat între Juniors Berceni și CS Union. A fost o finală de vis, spun cei prezenți, în care Union a punctat mai mult la impresia artistică. Adversarii lor din Berceni au jucat, însă, mult mai exact – a fost 1-0 pentru Juniors, Union a egalat, scor care s-a menținut până după minutul 90! La primul atac din prelungiri, 2-1 pentru Berceni, se pune mingea la centru și Union egalează, exact când arbitrul divizionar Ionel Boharu se pregătea să fluiere. La loviturile de penalitate, Union a ratat un 11 metri, iar Răzvan Pădurețu a adus titlul la Berceni.

A mai rămas de disputat Cupa României, două din echipele semifinaliste, Voința 2028 Crevedia și CS Brănești, aflându-se în litigiu, pe care urmează să-l judece Federația Română de Fotbal.

P.S. Cu puțin timp înainte de apariția acestui material, FRF a postat pe site-ul sau decizia așteptată și de Voința Crevedia, și de CS Brănești. Dezamăgire totală, verdictul a fost amânat!

Ionel Pană

2 de comentarii pentru "Daniel Blagoe, mai aproape de Marius Șerban, decât de Mădălin Ioniță!"
 1. Membru afiliat spune:

  Să-mi spui din mâna cui nu a „ciugulit” Blagoe
  Moral sau imoral, câini latră …..

 2. Un Om de bine. spune:

  Pai cum sa nu susțină Blagoe pa Șerbanica fiind unul din mebri al Comisiei de Cenzori,(încă neschimbati)care la rândul sau ii acoperă găurile din gestiune în care a băgat mainile adânc pana la coate.
  Pai cum sa nu susțină Blagoe „Gașca Veselă ” cu care a furat Ajf-ul seara ca hoții.
  Pai ce Mădălin a fost cu masina proprie sa care dosarele Ajf-ului când au fost furate cium au făcut cei de la Buhac suspendat,Branesti prin hotul striga hotul,,Buftea cei ce nu se prezintă la meciuri,Măgureleprin caministul care zice ca mingia este pătrată,,Cs.Berceni prin gestionat,Chiajna prin …,ca să fie susținut din plin la comisiile Ajf-ului de unde au dispărut Fisele unor jucători, culmea doar a celor contestați de Serbanica ,care este și antrenor și delegat în același timp,dar sanctiunile și le ia decât ca antrenor(cum a ajuns antrenor dumnezeul și cei păcăliți pe la Branesti stiu).
  Noapte bună Ajf sper sa te trezești vara asta și sa vina ziua plăților!!!

adauga un comentariu