Dan Alexa se teme de terenul de la Balotești: „Vrem amânarea etapei”. Ce spune Augustin Călin

lun, 26 februarie 2018

CS Balotești va întâlni liderul, în etapa următoare a Ligii a II-a, iar antrenorul Dunării Călărași se teme de terenul pe care vor fi nevoiți să joace elevii săi.

Partida este programată în weekend-ul viitor, pe terenul de la Balotești, dar condițiile meteorologice i-ar putea obliga pe reprezentanții Federației Române de Fotbal să amâne disputarea etapei cu numărul 23.

„Cunoastem cu totii terenul din Balotesti, cred ca este unul dintre cele mai proaste din Liga a II-a. Va dati seama ce va fi daca vremea va fi si neprielnica. Noi suntem pentru amanarea etapei”, a declarat Dan Alexa la Sport Total FM.

Marcel Ghergu, președintele Chindiei Târgoviște și reprezentantul cluburilor din Liga a II-a în Comitetul Executiv al FRF, a dezvăluit, potrivit sursei citate, că miercuri va avea loc ședința în care se va decide soarta următoarei etape.

„Vremea se anunta cel putin tot la fel de capricioasa, asa ca am facut o solicitare catre Federatiei Romane de Fotbal. In zilele urmatoare se va lua o decizie in Comitetul Executiv si vom vedea daca aceasta etapa se va amana sau reprograma. Sper ca toata lumea sa fie pe aceeasi lungime de unda si sa luam o decizie rationala cu care sa fie de acord toata lumea. Sunt convins ca si cei de la Liga a III-a a au facut demersuri. Cred ca ar fi normal ca fotbalul sa se desfasoare in conditii normale, nu in astfel de conditii. E greu sa facem o pauza de doua saptamani, dar daca sunt conditii neprielnice, cred ca e mai bine sa se amane etapa”, a declarat Marcel Ghergu.

Antrenorul formației CS Balotești speră și el ca etapa să fie reprogramată, dar nu din cauza terenului, ci din cauza condițiilor meteorologice.

„Terenul se prezintă bine, dar vremea nu cred că o să ne permită să jucăm”, se apără Augustin Călin, care a continuat în exclusivitate pentru Ilfov Sport: „Miercuri va fi ședința de la FRF în care se va propune amânarea etapei ceea ce ar fi cel mai bine. Nu poți să joci pe -20 de grade plus vântul care este afară”.

0 de comentarii pentru "Dan Alexa se teme de terenul de la Balotești: „Vrem amânarea etapei”. Ce spune Augustin Călin"
  1. […] România i-a făcut pe componenții eșalonului secund, prin vocea reprezentantului Marcel Ghergu (DETALII AICI), să ceară amânarea etapei. Totodată, și startul Ligii a III-a ar putea fi amânat din […]