Cupa României a fost lovită de incidență!

joi, 07 octombrie 2021

Etapa interjudețeană a Cupei României și-a derulat prima fază – s-au înscris în competiție 31 de echipe din Ilfov, din care CS Brănești a avut norocul să stea, în această fază, iar celelalte să intre în urnele tragerii la sorți. Ieri v-am dat rezultatele primelor 7 meciuri, iar astăzi suntem în măsură să vă facem cunoscute și celelalte scoruri:

– Pescărușul Grădiștea – Viitorul Petrăchioaia 4 – 1
– Frăția – CS Dărăști 2 – 5
– Viitorul Vidra – CS Berceni 5 – 0
– 1 Decembrie – CSO Bragadiru 2 – 5
– ACS Corbeanca – ACS Periș 4 – 1
– AS Speranța Săbăreni – Viitorul Dragomirești Vale 4 – 2

Și avem și două meciuri amânate, pentru săptămâna viitoare, pe motiv de incidență crescută a numărului de infectați, în localitățile respective:
– AS Vulturii Pasărea – Viitorul Pantelimon
– CS Glina – CS Ciorogârla

2 de comentarii pentru "Cupa României a fost lovită de incidență!"
 1. Sa fie rau sa nu fie bine ! spune:

  Branestiul nu a avut noroc sa stea !
  Branestiul este detinatoarea Cupei Romaniei faza judeteana si acesta a fost motivul invocat de AJF Ilfov, pentru a nu mai fi programata in turul 1 !
  Initial Branesti trebuia sa joace cu Gloria Islaz, dar la solicitarea unui anumit domn de la Vulturii Pasarea, Islazul a fost programat cu Stefanesti, urmand ca Branesti sa joace cu Pasarea insa inainte cu 24 de ore de inceperea partidei, acelasi domn de la Pasarea, Grigore Stelian, ca sa nu ne ferim de amanunte, a comunicat comisiei de competitii, ca refuza sa joace cu Branesti, motivul invocat fiind tocmai modificare facuta de comisie cu o saptamana inainte, fix la cererea personajului …motivul real insa, este altul, motivul real este teama domnului Grigore de sa nu fi contestat pentru folosire de jucatori substituiti, de catre cei de la Branesti !
  Contestatii au mai fost impotriva echipei Vulturii Pasarea, dar cluburile contestatare si-au retras contestatiile, Fratia pe motiv de vin,probabil alb si Vidra pentru ca a castigat pe teren !
  Concluzia, meciul Pasarea – Pantelimon nu a fost amanat pe motiv de incidenta ridicata cum insinuati, ci pe motiv de Stelian Grigore si fotbal pe fals !
  De 2 ani, toata conducerea AJF stie cu ce se mananca fotbalul la Pasarea, ca domnul Stelian Grigore foloseste frecvent si in numar mare, jucatori „pe fals” dar cu toate acestea, de fiecare data, Stelian a fost iertat !
  Poate se sesizeaza cu aceasta ocazie si primaria Branesti si nu mai finanteaza o marioneta de echipa, ce nu face altceva decat sa faca de ras comuna, la nivel de fotbal judetean !
  PS
  Felicitari Gloria Islaz, pentru echipa frumoasa pe care au reusit sa o formeze !

 2. Sa fie rau sa nu fie bine ! spune:

  Amanarea partidei Ciorogarla – Glina, deasemeni nu are legatura cu incidenta infectarii cu, SARS cov19, in cele doua localitati, practic in faza initiala a tragerii la sorti a jocurilor din Cupa, Ciorogarla era echipa care trebuia sa nu fie programata, iar Glina trebuia sa joace cu Pantelimon !
  Asadar cele doua partide se vor disputa saptamana viitoare, dintr-un singur motiv si anume JUCATORI „PE FALS” marca Grigore Stelian sustinut de Comisia de Competitii AJF Ilfov !

adauga un comentariu