Cupa Dobroești-Fundeni la fotbal, un turneu de caritate pentru cinci familii nevoiașe!

lun, 24 august 2020

La finalul săptămânii trecute, a avut loc Cupa Dobroești-Fundeni la fotbal, ediția I, competiție ce face parte dintr-un program de întrajutorare a oamenilor săraci sau cu dizabilități. Ideea a aparținut lui Viorel Giurea, de la Eutosoft, un împătimit al sportului, născut și crescut în comuna ilfoveană Dobroești.
”Satul m-a crescut cu dragoste, ba chiar mi-a dat și un pic de noroc în afaceri, iar eu consider că este normal să dau și eu ceva înapoi, comunității care m-a ajutat să mă ridic. Și dacă sunt iubitor de sport, am gândit un Program unanitar pe termen lung, care vizează familiile nevoiașe”, comenta Giurea.
Și turneul a adunat la start opt echipe, formate din tineri din satele Fundeni, Florilor și Dobroești. În prima zi s-au jucat meciurile eliminatorii, urmând ca a doua zi să se dispute semifinalele și marea finală. Iată rezultatele înregistrate:
Ziua I
– Fundeni Boys – FC Marțienii 2 – 1 (1-1)
– Curtea Școlii Lupii 8 – 0 (3-0)
– FC Racheta – Vagabonzii Anonimi 2 – 3 (2-1)
– FC Gladiatorii – Spartanii 5 – 2 (2-0)
Ziua a II-a
– Semifinala I: Fundeni Boys – Vagabonzii Anonimi 0 – 2 (0-1)
– Semifinala II: Curtea Școlii – FC Gladiatorii 5 – 2 (3-1)
FINALA: Vagabonzii Anonimi – Curtea Școlii 4 – 2
Golgeter: George Marinescu, de la echipa Curtea Școlii, 6 reușite

Unul din cei mai tehnici fotbaliști din grupul învingătorilor, Florin Vieriu, ne spunea: ”Primul meci a fost mai greu, pentru că nu aveam jucători de rezervă, după care ne-am făcut jocul cum am gândit noi, tehnic și în viteză. Ne știm și de la fosta echipă Unirea Dobroești, cu care am jucat în Liga a IV-a, și ne păstrăm formula în orice joc amical. Nu am crezut că o să câștigăm, dar am făcut-o până la urmă, pe merit, cred eu”.

Campionii!

Campionii!

Și revin la scopul acestui turneu, unul de binefacere, pentru cinci familii nevoiașe. Am aflat de la organizatori ca s-au strâns aproximativ 40.000 de lei, care vor fi împărțiți în mod egal.

Comments are closed.