Cu mâna pe lopată. Suporterii lui ASU Poli pregătesc terenul pentru meciul cu Academica

mar, 06 martie 2018

Câmpul de joc al stadionului pe care evoluează ASU Poli se va prezenta în condiții bune la ora întâlnirii cu FC Academica Clinceni

Timișorenii de la ASU Poli caută în aceste zile să pregătească corespunzător terenul în perspectiva partidei de sâmbătă cu FC Academica Clinceni. Învinși, la debut, acasă, scor 1-2, de Chindia Târgoviște, bănățenii au, și cu acest prilej, un adversar puternic în față. Ilfovenii s-au simțit bine în precedenta deplasare, în runda de debut a noului sezon, câștigând la Șiria disputa cu UTA, și merg la Timișoara cu aceleași gânduri.

”Politehnica Timișoara are nevoie de tine! Pentru a putea organiza în cele mai bune condiții partida de sâmbătă, Politehnica vs. Clinceni, terenul trebuie curățat de zăpadă. De aceea te așteptăm după lucru la mișcarea de seară, alături de Baietii in Ghete și Peluza Sud Timişoara! 🙂 Lopețile pe care le-ați folosit în ultimele zile în fața blocului vor fi extrem de folositoare, așa că apreciem dacă le aduceți. Ca de obicei, Polincuța o dăm noi!”, a sunat mesajul transmis de liderii galeriei timișorene receptat ca atare de susținătorii grupării în condițiile în care aceștia au și trecut la treabă pentru a îndepărta zăpada de pe teren.

Comments are closed.