CS Tunari 2-3 FC Voluntari / 2-0 rămâne cel mai periculos scor

Dum, 21 aprilie 2013

În fotbalul ilfovean a există ieri o partidă a durerii. CS Tunari şi FC Voluntari simţeau aproape spectrul ligii judeţene iar gloanţele nu mai conteneau să le treacă pe la ureche.

În ciuda unui lot mai mult decât valoros în componentă căruia găsim jucători precum Cristian Irimia, Florin Maxim, Viorel Dinu sau Dinu Todoran, FC Voluntari nu reuşea să iasă din zona nisipurilor mişcătoare nici după primele 6 etape ale returului.

Astfel foştii divizionari veneau ieri în postură de oaspeţii la vecinii de la CS Tuanri, o echipa ce joacă de ceva vreme în eşalonul al treilea şi se lăuda cu jucători tineri de perspectivă – Rupedeal, Ivan, Chiva.

Cei peste 500 spectatori prezenţi în tribunele stadionului din Tunări au asistat la o partidă cu două reprize diametral opuse.

În prima parte replică gazdelor de la CS Tunari a fost una mai mult decât neaşteptată, Todoran şi compania rămânând practic blocaţi de jocul extrem de ofensiv, obraznic pe alocuri al jucătorilor lui Florin Vladilă.

De parcă nu ar fi evoluat de aceeaşi parte a baricadei, portarul oaspeţilor Bogdan Vieru şi apărarea Voluntarilor au dat dovadă de lipsa de comunicare, pe fondul acesteia venind şi cele două reuşite ale gazdelor, Rupedeal, autorul golurilor din minutele 24 respectiv 32, strecurând mingea în poartă pentru un halucinant 2-0.

Imediat după golul 2, antrenorul gazdelor face o schimbare în aranjamentul echipei, schimbare care avea să facă diferenţa, puţin înţeleasă de majoritatea celor prezenţi – îl scote pe experimentatul mijlocaş Mădălin Raduca şi îl întroduce pe tânărul Alexandru Neculai.

Oaspeţii profită de schimbările de inter-relaţionare şi măresc presiunea la poartă lui Şerban. Acest lucru dă roade în chiar ultimul minut al primului mitan, atunci când Sascha Marinkovici centrează în forţă de pe partea stângă iar fundaşul central Huzuneanu, în încercarea de a respinge, trimite mingea în proprie poartă.

A două repriză a aparţinut în totalitate oaspeţilor de la Voluntari. Romica Bunică îşi scoate vedetele din teren, Murgan-Todoran – Maxim şi Marinkovici, şi introduce linia a doua cu Cristi Dinu – Radu Cureteu – George Racu – Silviu Păuna, mişcare ce se dovedeşte a fi una extrem de inteligentă.

În teren rămâne totuşi un Viorel Dinu care face o a două repriză de excepţie în ciuda celor 35 ani. Roadele pentru oaspeţi nu se lasă aşteptate şi astfel în minutul 68 la o bâlbâială generală în careu în urmă executării unui corner, Ştefăniţă Banu reuşeşte să introducă mingea în poartă.

Când mai erau 3 minute din timpul regulamentar, Adrian Voicu este faultat în careu de portarul gazdelor iar centralul Zoltan Erdei arăta punctul cu var fără ezitare. Lovitură de pedeapsă este executată cu mult sânge rece de Cristi Irimia care înscrie.

Rezultat final 2 – 3 iar Voluntariul face un pas mare în luptă pentru evitarea retrogradării, victoria contra Tunariului fiind de-a dreptul una de 6 puncte.

Echipele au fost:

CS Tunari – Alexandru Şerban, Alexandru Chiva (’61 – Petrică Mihalache), Cristian Goga, Răzvan Huzuneanu, Marius Dumitru, Adrian Cristea, Cătălin Rupedeal, Mădălin Răduca (’34 – Alexandru Neculai), Ionuţ Popescu (’54 – Laurenţiu Giugiumică), George Ivan (’80 – Petruţ Păştin), Robert Dumitrescu
Rezerve nefolosite – Tiberius Boşilcă, Constantin Simion, Florin Lazăr
Antrenor – Florin Vladila
FC Voluntari – Bogdan Vieru, Cristian Irimia, Ştefăniţă Banu, Irinel Voicu, Florin Maxim (’52 – George Racu), Mădălin Murgan (’35 – Cristian Dinu), Dinu Todoran (’46 – Radu Cureteu), Elvis Stan, Adrian Voicu, Sascha Marinkovici (’61 – Silviu Păuna), Viorel Dinu
Rezerve nefolosite – Mihai Năstase, Robert Blăniţă, Alexandru Spătaru
Antrenor – Romică Bunică

15 de comentarii pentru "CS Tunari 2-3 FC Voluntari / 2-0 rămâne cel mai periculos scor"
 1. Voluntari spune:

  multumim topolog , huzy , cristea si giugiumica pt ajutor din vara veniti la noi :)))))

 2. huzy spune:

  Multumim de invitatie dar nu venim ca voi veti juca la D cu popestiul ,ha,ha,ha

 3. kiler spune:

  poze de la meci aveti?

 4. kiler spune:

  explica si tu ce ai vrut sa zici prin ajutor voluntari!

 5. dany spune:

  numai un analfabet ca vladila il poate tine pe giugiumica rezerva, tunariul i-si merita soarta cu aceasta parodie de antrenor. aceasta echipa nu are un conducator care sa priceapa ceva din acest fenomen, cu „ilfovisme” nu se poate face performanta asa ca locul vostru e la divizia d cel mult

 6. anonim spune:

  Dany cine esti tu sa il jignesti pe domnul vladila aces om a venit si a luat echipa de pe ultimul loc cu bani putini nu se poate face performanta.Cu domnul vladila antrenor stefanestiu a promovat in liga a 3 a si a ajuns pe locul 3.Te-as ruga sa gandesti inainte de a spune de dansul ca e un analfabet

 7. buia spune:

  are dreptate dany la sedinta tehnica e circ si panarama, faulteaza grav limba romana

 8. anonim spune:

  ba frate nu va ganditi si voi ca acest om este cineva in lume nu e un papa lapte,il cunosc pe domnul Vladila de cand juca fotbal si il respect si tot tunariu il respecta acest om este cineva acolo

 9. buia spune:

  este un anonim sau mai bine spus a fost pentru ca la urmatorul meci nu va mai fi antrenor la tunari.

 10. anonim spune:

  Va spun cu drag ca pe Vladila nu are cine sa il dea afara de la tunari si Buia as face cu tine pariu dar stiu ca iti iau bani asa ca te salut si daca nu sti fotbal nu te mai baga

 11. nimeni spune:

  cine e vladila,unde a jucat fotbal,el cara mingile la stefanesti si atat este egal cu zero,dar il tin unii oameni in brate si se crede cel mai bun ,daca facea echipa bine de mai multe ori nu era tunariu in asa situatie dra daca nu au antrenor sa aduca un antrenor daca mai spera la ceva nu unu ca asta care joaca la pariuri si face schimbare in min 35 la 2-0 pt tunari

 12. Voluntari spune:

  pai le-am multumit pt ca au fost alesii stimatului domn vladila din cate stiu sa manance o paine impreuna :))))))

 13. Anghel Sorin spune:

  Dany si tu faultezi limba romana grav „i-si”…. sunteti penibili unii, Vladila e un antrenor de portari…vb de stefanesti si de tunari zici ca au jucat multi ani la div A si acum sunt in colaps….amaratilor…….cu jucatori care traiesc din pariuri si cu salarii ce sunt pe la tunari de 6 7 8 mil… vrei sa faci performanta…. sa va fie rusine ca aveti tupeul sa vorbiti de performante….

 14. Ptr Nimeni spune:

  1.vladila este antrenorul cu care a promovat stefanestiu in liga a 3 si a terminat sezonul trecut pe locul 3 2.vladila si-a facut junioratul la dinamo unde era titular iar fostul portar al nationalei bogdan stelea era rezerva lui si a mai jucat si prin liga a 2 3.vladila nu joaca la pariuri va asigur eu 4. acest om nu este un zero acest om a venit si a luat echipa de pe ultimul loc alt antrenor ar fi refuzat sa vina la tunari

 15. roberto spune:

  vladila vreau sati recomand o carte pe care foarte multi dintre noi am citito cand a fost nevoie si la momentul potrivit dar tu trebuie sa o citeste de vreo 20-30 de ori ca sa o intelegi fratele meu …se numeste ABECEDARUL LIMBII ROMANE …se gaseste la librarie omule …LI -BRA-RIE ..INTELEGI????