CS Glina este noua campioană a Ligii 4 ilfovene, după un meci de poveste!

Dum, 12 iunie 2022

Am fost la meci și pot să spun că cele două adversare, CS Glina și CS Brănești, care și-au disputat titlul de campioană al Ligii 4 de Ilfov, au avut o prestație de excepție. Dar înainte de primul fluier al arbitrilor, cele două echipe au cerut să se facă anumite confruntări – Glina a cerut să se verifice trei jucători de la oaspeți, iar CS Brănești a dorit să afle mai multe despre portarul gazdelor.

Partida a-nceput cu un avânt evident al oaspeților, care aveau în spate victoria de acasă cu 4 – 3. Și îndrăzneala lor a fost răsplătită cu un gol rapid 1 – 0, minutul 2, după un contraatac pe partea stângă, centrare perfectă și reluare în plasă, ca la antrenament.
O reușită care avea să le toarne plumb în ghetele gazdelor de la Glina, care păreau rătăciți în teren, neștiind cum să acționeze. După 15 minute, fotbaliștii lui Greaca iau cu asalt poarta vizitatorilor, dar ratează exasperant de mult – minutul 14, șut din careu pe lângă, minutul 15 corner, centrare și cap peste poartă, minutul 17 o nouă ratare, minutul 20, scoate portarul. Pe fondul dominării gazdelor, vine o lovitură liberă de pe partea dreaptă, centrare perfectă, cap și gol de 0 – 2, amuțind definitiv tribunele.

La 0-2 acum și 3-4 în tur, dezastrul pentru Glina era aproape – doar jucătorii mai credeau în șansa lor și, probabil, antrenorul Greaca. Era minutul 23 și gazdele primesc o lovitură de penalitate, corect acordată, care face ca tabela să arate un gol și în dreptul gazdelor. Meciul este pe contre, pentru că cei de la Brănești revin în atac și doresc să încheie diferendul cu încă un gol. Dar cei care înscriu sunt tot gazdele, doar că tușierul arată curajos că a fost o poziție neregulamentară.

Fotbaliștii de la Glina ies de la cabine cu mai multă ambiție, știind că în multe meciuri le-au fost net superiori celor din Brănești. Și vin două goluri fatidice pentru Brănești, care împing jocul în prelungiri – Glina avea nevoie de o victorie la două goluri. Și au venit și acele două reușite, în reprizele de prelungiri, goluri care au făcut ca gazdele să fie în extaz!
Așadar, CS Glina este campioana din teren a Ligii 4, ediția 2021/2022, titlu câștigat pe merit, dacă ne gândim că fotbaliștii săi au fost mai constanți și mai serioși. În plus, staff-ul tehnic reușit să creeze o atmosferă bună în cadrul clubului, și mă refer aici la antrenorul Greaca, la vicele Marin Tudor, chiar și la primarul Răzvan Tudor, care i-au înconjurat cu mare atenție pe jucători.

De-acum încep problemele, mai ales pentru Asociația Județeană de Fotbal din Ilfov:
– În această seară, până la orele 24:00, AJF trebuie să transmită la Federație situație din play off și din play out-ul Ligii 4
– Play off-ul s-a jucat, dar nu după tabela Berger, așa cum era normal
– Play out-ul n-a existat, iar echipele de la coada clasamentului, cât și retrogradatele, vor încheia competiția fără să aibă cel puțin 21 de meciuri jucate, cum prevede regulamentul
– Să ne-aducem aminte că, în data de 9 iunie, Federația Română de Fotbal a admis recursul celor de la CSO Bragadiru, desființând hotărârile Comisiilor de Disciplină și Apel ale AJF Ilfov. Practic, Bragadiru trebuie să mai joace cu CS Măgurele, rezultat care nu mai contează, pentru că are sau avea, nu știu cum să mă exprim, calificarea asigurată în play off, în dauna celor de la CS Brănești. Dar AJF Ilfov n-a ținut cont de decizia FRF și de faptul că s-a creat un litigiu și a programat și returul din play off, care a dat câștig de cauză celor de la CS Glina.
– În această primăvară, FRF a judecat mai multe spețe, venite de la membrii AJF Ilfov și, probabil, că va cântări cu mai mare atenție activitatea celor care conduc Asociația, activitate care a lăsat de dorit, prin încălcarea regulamentelor, a unelor decii date de Instanțele din România, cât și a Federației de Fotbal!
– Și ultimul apel ajuns la FRF este cel al echipei CS Brănești, care contestă prezența în finala Cupei României a formației Voința 2018 Crevedia: povestea este așa, în returul semifinalei Cupei României, Crevedia a câștigat cu 10-1! Brăneștiul a făcut Apel la Comisia de Disciplină a AJF, care i-a dat câștig de cauză și victorie prin forfait cu 3-0. La Apel, Crevedia a primit scorul înregistrat pe teren, 10-1, dar Brăneștiul a ajuns cu petiția la Federația Română de Fotbal. Sentința urmează să se dea joi, 16 iunie, după care urmează și programarea marii finale.

10 de comentarii pentru "CS Glina este noua campioană a Ligii 4 ilfovene, după un meci de poveste!"
 1. Comisii spune:

  Au creat o atmosfera “placuta” vicele Marin Tudor si primarul Razvan Tudor care la pauza erau pe la usa arbitriilor. Vom afla campioana la comisie nu la circul facut de arbitrii care pana la pauza au arbitrat ceea ce trebuie iar dupa pauza s-a arbitrat intr-o singura directie.
  Scrieti niste articole de toata jena mascariciilor!

  • Colina!!! spune:

   Coane! Bagi în ele grav…arbitrii au fost echidistanti și profesionisti, judeca imparțial situațiile jocului și îmi vei da dreptate. După pauza,cum zici tu, au fost doua situații de 11 m, una intr-o parte și una în cealaltă. Dacă era părtinitor cum vrei tu sa lași sa se înțeleagă o punea relaxat la var în min 82 pentru Glina si termina jocul fără emoțiile prelungirilor. Asa ca vorbește de mocirla și ramai în ea cât vrei, dar nu trage după tine și oameni profesioniști cărora li se rupe de câștigătoarea marelui AJF Ilfov care e înglodat în gainarii de aproape 2 bani. Au trecut vremurile cu intervenții la arbitri, încercați putin cu jocul vostru sa rezolvați, nu va mai uitați peste gard ca la voi e scroafa moarta în cotet :)))

 2. Balbaila spune:

  Ce fac cele doua goluri fatidica? „Impinge” meciul ??? Doamne ce agramați și pe la butoanele ilfovsport…fi-v-ar rușine de prostia pe care o etalati! Prost scrieți, prost înțelegeți, prost dati mai departe. Poate la sapa v-ar fi mai ușor. Dați putin cu praf de mers ca sunteți jenanți.

 3. Gata spune:

  „Bufonul a murit” Glina campioană, circul se închide !
  Ne revedem la toamnă !

 4. Robénn spune:

  Singura echipă care a meritat sa castige si a castigat pe merit a fost Glina…și-a văzut de treabă ei ca echipă, a intrat în play off pe merit și până la urmă a si castigat…păcat de circul creat de cei de la brănești…au dat dovadă încă o dată că au ajuns aici numai prin manevre si contestații aberante…scorul la general pe tot parcursul campionatului plus play off a fost de 3-1 victorii pt glina si golaveraj plus 8…felicitări ca Glina, campioană meritată a județului Ilfov

 5. DOBRE spune:

  Marius, eu cred ca ar trebui sa iti pui un semn de intrebare cand vezi ca absolut tot ilfovul este impotriva ta . Nu esti suportat de nimeni si o sa vezi ca incet incet o sa fii facut disparut din fotbalul ilfovean . Schimba-ti mizaria aia de caracter!

  • Membru afiliat spune:

   Când ai obținut 14 voturi pentru funcția de vicepreședinte, adică 1/4 din voturile exprimate, poți crede că ești buricul pământului.
   Dacă nici acum nu înțelegi că nu ne reprezinți nu avem ce-ți face.

 6. Mai contează ? spune:

  Glina cea mare ai tare…cea mai buna și cea mai sfanta !
  Aleluia…
  Rămân însă niște întrebări, de ce a fost anulată legitimația lui UDREA RAZVAN, de ce din lista de .24, de jucatori transmisă către FRF au fost respinși 5 ??
  De ce Ghile joaca la Glina când el este legitimat și la Tunari ?
  De ce se lauda conducatorii ca au rezolvat meciul cu Amara ?
  De ce dacă legitimația lui UDREA a fost anulată, Glina a câștigat la comisii ?
  De ce dacă legitimarea lui Cocea este neregulamentara, Glina a câștigat la comisii ?
  Hotii striga hotii și tot ei se dau sfinți !

 7. CSL STEFANESTI spune:

  Voi ați vrut circul asta. Adevăratele campioane ale celor doua serii ,nu au evoluat în playoff.
  Echipe organizate ,curate ,preocupate exclusiv de fotbal.
  Spalati-va pe cap acum ,oricum sunteti de rasul tuturor județelor vecine .

  • Membru afiliat spune:

   Nu cumva reprezentantul clubului C.S.L. STEFANESTI, a votat incompetenta atunci cand l-a ales pe Buhac ?
   Nu voi ati crezut in promisiunea Ligii a 4-a ?
   Daca doriti performanta alegeti schimbarea !

adauga un comentariu