CS Corbeanca invinge in deplasare la scor de neprezentare pe Vointa Peris

sâm, 06 noiembrie 2010

Meci frumos astazi la Peris, acolo unde Vointa din localitate a primit vizita mai bine cotatei CS Corbeanca. Jocul s-a desfasurat in prezenta a peste 200 spectatori veniti sa vada noile achizitii ale echipei gazda dar si pe una din candidatele la promovare din acest sezon.

Practic aceasta partida a inceput de la 0-1, deoarece in minutul 8, in urma unei lovituri libere de la 20metri executate magistral de Danut Dumitru, mingea a lovit bara apoi din prajma careului mic, Marian Radulescu reuseste sa trimita mingea in poarta celor de la Peris – 0-1

In minutul 30 Radu Stefan primeste o pasa in adancime, ramane in situatie de unu la unu cu portarul insa trimite mingea foarte aproape de bara din dreapta portarului. Acelasi lucru se intampla si in minutul 36, atunci cand, acelasi Radu Stefan, este foarte aproape de majorarea scorului insa rateaza.

In prima repriza mai remarcam preluarea unei centrari de pe partea dreapta a atacantului Daniel Anghel, care ramane in situatie favorabila insa portarul celor de la Vointa Peris se remarca din nou.

Scor la pauza 0-1.

Repriza a doua debuteaza cu sutul puternic de la marginea terenului a peristeanului Ionut(16) insa sutul acestuia il pune in evidenta pe Marius Kaltenbek, portarul de la CS Corbeanca, care respinge mingea in bara.

Faza imediat urmatoare, min 55, proaspatul intrat Badila, ia o actiune pe cont propriu pe partea stanga a atacului corbestean, centreaza precis la Barcanescu, care inscrie golul de 0-2.

In minutul 75, Vointa Peris mai face o victima si anume tot bara portii lui Kaltenbek, conducand la acest capitol insa fara valoare pe tabela de marcaj.

Scorul final al acestei partide, 0-3, a fost stabilit de Badila, care a fructificat in stil de mare atacant o centrare perfecta venita de pe partea dreapta a atacului corbestean, de la Vicentiu Popescu.

La finalul jocului presedintele CS Corbeanca, Daniel Marin, a declarat in exclusivitate pentru IlfovSport.ro: „A fost un meci bun in care baietii au aratat calitati tehnice. In continuare avem probleme in a fructifica numeroasele ocazii de a inscrie. Urmeaza jocul cu CS Afumati si deja am inceput sa-l pregatim; va fi un adevarat examen pentru ambele formatii.”

2 de comentarii pentru "CS Corbeanca invinge in deplasare la scor de neprezentare pe Vointa Peris"
  1. Presedinte C.S. Corbeanca spune:

    Noi am facut un joc bun astazi si speram sa castigam si cu C.S. Afumati .Noi pregatim meciul siam comandat steaguri pentru toata tribuna si asteptam la stadion vreo 1000 de spectatori.

  2. Presedinte C.S. Corbeanca spune:

    Noi am facut un joc bun astazi si speram sa castigam si cu C.S. Afumati .Noi pregatim meciul si am comandat steaguri pentru toata tribuna si asteptam la stadion vreo 1000 de spectatori.