CS Brănești merge la TAS – de ce?, degeaba!

mie, 22 iunie 2022

AJF Ilfov ezita sa programeze finala Cupei României AJF Ilfov, 2021/2022, fără niciun motiv plauzibil. Comisia de Recurs a FRF a decis, în cazul contestației celor de la Brănești, să dea câștig de cauză Voinței 2018 Crevedia, urmând ca această finală să se dispute între ARD Snagov și Crevedia.

FRF a specificat că decizia Comisiei sale este definitivă și executorie, pe plan național, urmând ca cei nemulțumiți să se adreseze Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, Elveția. Practic, situația este rezolvată, adică finala se poate juca, conform recomandării FRF, care a dat decizie finală.

Nimeni nu-și închipuie că oficialii de la Brănești, în speță Marius Șerban, va scoate câteva mii, poate zeci de mii, de euro, cât sunt cheltuielile pentru un proces la Curtea Internațională de Sport, dar sunt zvonuri că aceștia asta au de gând să facă. Aceste demersuri, dacă se vor adeveri, par mai degrabă o răzbunare și o demonstrație de forță, din partea celor din Brănești, care ar trebui să ia în calcul o nouă înfrângere, și încă pe bani grei. Mă gândesc că dacă sunt așa de mulți bani la Brănești, de ce nu sunt folosiți la întărirea echipei, la plata unor contracte bune, care să-i determine pe jucători să evolueze cu toată determinarea. În fine, asta este treaba lor, oricum se vor face de tot râsul, și la nivel internațional!

Din păcate, cele două echipe care urmează să-și dispute finala Cupei României, ARD Snagov și Voința 2018 Crevedia, au ajuns bătaia de joc a celor de la Brănești – jucătorii sunt scoși din circuit de săptămâni bune, ar fi trebuit să intre și ei în vacanța pe care o are toată lumea, dar nu pot, pentru că AJF Ilfov a tot amânata ceastă finală, de trei ori, ba chiar vrea și acum să o facă, dacă CS Brănești merge la TAS. Dar nu mai trebuie să amâne jocul, finala se poate disputa, iar dacă contestatarii câștigă la Tribunalul Internațional, atunci se va rejuca meciul. În această dimineață, am avut o discuție cu secretarul general Blagoe, pe care l-am rugat să-mi confirme sau nu zvonul cu Tribunalul Internațional. Alunecos ca de fiecare dată, Blagoe n-a confirmat, nici n-a infirmat, a spus câ mâine se-ntâlnesc mai mulți și decid dacă se joacă finala.

Razvan Ardeleanu
Azi este miercuri și încă nu știm decizia dl Blagoe, cel care își însușește organizarea activitatilor AJF Ilfov, de ce întârzie programarea jocului, de ce Comisia de Competitii ezita sa ne comunice locația ora și ziua. De 45 de zile aproximativ suntem efectiv plimbați cu vorba – nu vreau sa ma duc cu gândul ca este o răzbunare la adresa clubului nostru sau la adresa celor din Crevedia.
Nu inteleg atitudinea celor implicați în organizare, Ilfovul riscând astfel sa nu fie reprezentanta în turul 1 al Cupei României FRF, nu inteleg de ce niște tineri care joaca fotbal sa fie tratați cu dispreț și lipsa de interes. Poate cu acest nou eșec de organizare, mai marii reprezentanți ai Ilfovului se vor convinge încă odată ca, la cârma AJF Ilfov, trebuie sa fie oameni care chiar au habar ce fac, exemple pozitive le găsim la Dâmbovița, București, Ploiești.

3 de comentarii pentru "CS Brănești merge la TAS – de ce?, degeaba!"
 1. 🤣🤣🤣 spune:

  Buna asta cu TAS – ul .
  Bai băiatule, terminate-te cu mascarada asta .Esti ultima spita din județul asta .Te faci de ras zilnic și succesiv .

 2. Analfabos spune:

  Handicapul dacă nu e la vedere se striga, dar nu se semneaza:))). Auzi zicere: „sa-I determine sa joace cu toată determinarea”. Ce frumos te exprimi…faci breasla de ras. Dacă gândești la fel cum scrii esti caz de compătimit….dar da! Buna asta cu TAS-ul ….:))). Mai bine se duce la ma-sa! Unde nu e cap,e vai de picioare.

 3. Mda, spune:

  Bună asta,”mâine se întâlnesc sa decidă ” cine?Aceleași personaje(cică Cex) care au decis sa treacă Ajf Ilfov pe persoana fizica spărgând usile sediului și furândul/mutandul ?Aceleași personaje care cheltuiesc bani Ajf-ului cum vor ei și conduc după cum doresc ei și cum dicteaza acoliți care nici acum nu sunt în stare sa recunosca bărbătește ca au pierdut alegerile.
  Poate decid(cex-ul) sa plătescă Ajf ul taxa de câteva mii de E la Tas ,doar o fac pentru antrenorul/delegat 😁 (funcție nou inventata dor la Branesti) al Branestiului,pentru războinicul carmei pierdute pe la contestați.
  Suntem tot plânsul ca de ras am ras destul.
  Vor numai distrugerea fotbalului Ilfovean.
  Mebrii Afiliați treziți-vă tata ca ne facem de ras în toată țara în frunte cu secretarul (care este) și cenzori care ii acoperă găurile.

adauga un comentariu