CS Brănești a rămas cu buza umflată și la Comisia de Recurs a FRF!

mar, 21 iunie 2022

În sfârșit, avem stabilită finala Cupei României, faza Județului Ilfov, care se va disputa între Voința 2018 Crevedia și ARD Snagov. Contestația depusă de CS Brănești, împotriva Voinței din Crevedia, a parcurs un drum destul de lung – a fost la Comisia de Disciplină a AJF Ilfov, unde a avut câștig de cauză, apoi a pierdut la Comisia de Apel a aceleiași Asociații Județene Ilfov, după care, finalul s-a judecat la FRF, care a dat o sentință definitivă, în defavoarea celor din Brănești. Din nefericire, cu toate zbaterile lui, antrenorul de la Brănești, Marius Șerban, a ratat și campionatul, în favoarea echipei CS Glina, cât și finala Cupei României, al cărei deținător era – un sezon deloc bun, pentru Brănești, care s-a ținut mai mult de contestații, decât de îmbunătățirea jocului. Poate în sezonul viitor va fi altfel!

”Mă așteptam să câștig, s-a făcut dreptate, pot să zic – CS Brănești mi-a contestat jucători pe care eu i-am folosit tot campionatul, aveau legitimări legale la echipa mea. Apreciez mai întâi Comisia de Apel a AJF, care a avut curajul să desființeze decizia Comisiei de Disciplină. Și despre Comisia de Recurs a FRF numai cuvinte bune, dar spun că este ceva normal, noi așteptăm dreptatea de la Federație.

Vreau să spun că nu mi-am propus un obiectiv din câștigarea Cupei României, faza județeană – ca dovadă, în ultimele trei săptămâni ne-am întâlnit doar să ne jucăm cu mingea, nu am mai făcut antrenamente. Echipa merita să intre în vacanță, după un sezon în care am câștigat campionatul la mare distanță, dar n-am putut să ne disputăm șansele în play off și la promovare, nu mă-ntrebați de ce”!, ne spunea Mădălin Ioniță.

Finala Cupei României, faza Județului Ilfov, se va juca pe 25 iunie, pe Stadionul din Tunari, cu începere de la ora 18:30. Cele două finaliste sunt Voința 2018 Crevedia și ARD Snagov.

1 comentariu la "CS Brănești a rămas cu buza umflată și la Comisia de Recurs a FRF!"
  1. Lion Branesti spune:

    Fa- ti singur contestatie Marius Serban 😃😃😃😃

adauga un comentariu