CS Balotești, în grafic. Călin răsuflă ușurat: „Acum suntem și noi mai relaxați”

sâm, 05 mai 2018

CS Balotești a câștigat sâmbătă, pe teren propriu, meciul contra Daciei Unirea Brăila, din cadrul etapei cu numărul 33 a Ligii a II-a.

Ilfovenii s-au impus cu scorul de 2-1, datorită golurilor marcate de Lucian Ion și Eugen Nica, iar pentru oaspeți a marcat Țăranu.

Augustin Călin a vorbit la finalul acestei întâlniri și a recunoscut că echipa sa poate răsufla ușurată și este încrezător că va rămâne în eșalonul secund. Baloteștiul ocupă locul 10, după această etapă, având 43 de puncte.

„Acum suntem și noi mai lejeri, mai relaxați pentru ultimele cinci etape din campionat. Matematic vorbind, nu cred că suntem încă salvați, dar am luat o opțiune serioasă. Au contribuit cu toții: jucători, conducători, suporterii fideli nouă. Suntem una dintre echipele care nu au probleme financiare. Această liniște pe care o avem ne dă încredere să abordăm cu încredere campionatul, antrenamentele.

Înainte de venirea fraților Herea, grupul era unit. Odată cu venirea lor, grupul a crescut în valoare, dar a fost unit întotdeauna. La Balotești, forța echipei este grupul. Este o plăcere să vii să stai în vestiarul Baloteștiului. Jucătorii știu ce au de făcut și e o plăcere să îi antrenăm”, a declarat Augustin Călin la Sport Total FM.

Comments are closed.