CS Afumați iernează pe podium. Vasile Neagu face socoteli

mar, 04 decembrie 2018

CS Afumați a pierdut ultima dispută a turului de campionat în compania colegilor de serie de la SC Popești Leordeni

Eșecul cu SC Popești Leordeni, 0-2, a trimis echipa antrenată de Vasile Neagu pe locul trei la jumătatea întrecerii.
Rapid, liderul seriei cu 38 de puncte, este urmat îndeaproape de Unirea Slobozia, la patru puncte, și mai apoi vine trupa condusă de Daniel Neagu care a acumulat cu șase puncte mai puțin față de liderul din Giulești.
Pauza de iarnă va fi una a socotelilor la Afumați unde se acționează pe două planuri. Primul dintre ele ar fi repatrierea unor jucători cu nume, aflați acum la alte grupări, iar un al doilea ar fi legat de acordarea unei mai mari încrederi către o serie de tineri jucători în perspectiva returului.
În perioada imediat următoare se vor clarifica detaliile de abordarea a pregătirii de iarnă care va cuprinde și tradiționalul cantonament montan.

1 comentariu la "CS Afumați iernează pe podium. Vasile Neagu face socoteli"
  1. Cristian spune:

    Eu cred ca CS Afumati nu trebuie sa abandoneze lupta pentru promovare. Este o echipa buna care a dovedit in meciurile directe ca este mai buna decat cele 2 echipa aflate deasupra sa in clasament. A facut un 0-0 in deplasare cu Rapid, dar a avut un gol anulat eronat, asadar putea sa plece din Giulesti cu 3 puncte, iar pe Slobozia a batut-o la ea acasa cu 1-0. Cu o pregatire de iarna buna, cu aducerea unor jucatori cu experienta valorosi si cu integrarea in echipa a 3-4 jucatori tineri s-ar putea creea un mixt care sa imbine experienta cu avantul tineresc si sa duca la o echipa competitiva. Apoi in retur jucam acasa cu ambele pretendente la promovare si daca le invingem avem sanse reale de a promova. Vacanta placuta si mult succes in pregatirea returului!