CS Afumati continua cursa pentru Play-off

sâm, 06 noiembrie 2010

Zi frumoasa astazi pentru cei peste 300 spectatori prezenti astazi pe cochetul stadion din Afumati, acolo unde echipa gazda a primit vizita celor de la AFC Sinesti intr-un meci contand pentru etapa a XI-a din Liga a IV-a ilfoveana.

Gazdele de la Afumati au dominat jocul inca de la inceput, controland in mare parte partida, jucatorii sinesteni multumindu-se cu scurte incursiuni pe contraatac catre poarta aparata de Masius Ion.

In minutul 4, atacantul formatiei CS Afumati, Alin Zaharia, primeste o pasa din linia mediana si inscrie golul de 1-0.

Scorul de 2-0 este stabilit in minutul 25, atunci cand Angel Bernard fructifica o centrare in urma unui corner executat de pe partea dreapta a atacului.

Acesta a fost si rezultatul la finalul primei reprize, repriza care a mai adus cateva ocazii clare de gol care nu au fost fructificate de atacantii lui CS Afumati.

In pauza meciului spectatorii prezenti la stadion aveau o singura grija si aceasta nu era invingatoarea de astazi ci rezultatul cu care se va incheia partida.

Repriza secunda a partidei a debutat cu inca o ratare pentru CS Afumati, de aceasta data semantarul fiind proaspatul intrat, Nicu Bogdan, care a trimis balonul foarte aproape de poarta printr-un sut de la 18 metri.

Nu acelasi lucru s-a intamplat in minutul 83, atunci cand acelasi Nicu Bogdan se revanseaza fata de coechipieri si suteaza plasat pe langa portarul Radu Mircea si incrie pentru 3-0.

Doua minute mai tarziu replica a celor de la Sinesti, atunci cand Marius Sabin ia o actiune pe cont propriu si suteaza plasat la coltul lung al portii aparate de Marius Ion – 3-1.

Inainte cu un minut de sfarsitul partidei, Alexandru Surugiu primeste o pasa filtranta pe partea stanga a atacului, scoate din joc doi adversari cu un dribling simplu, centreaza pe jos, mingea trece pe langa portarul sinestean, iar Nicu Bogdan reuseste sa inchida partida la 4-1.

Multumit de rezultat, antrenorul echipei CS Afumati, Neagu Vasile, a declarat in exclusivitate pentru IlfovSport: “As dori sa felicit in primul rand echipa adversa, echipa care a dat dovada de calitati tehnice si ambitie. Rezultatul de astazi ma multumeste insa am observat la jucatorii mei o usoara stare de uzura si oboseala. Avem cateva probleme de efectiv insa pana la meciul cu CS Corbeanca speram sa le rezolvam”

De cealalta parte, Presedintele AFC Sinesti, Neacsu Gheorghe, ne-a declarat: “Echipa din Afumati a fost superioara in jocul de astazi insa baietii nostrii au dat o replica pe masura. A fost un joc frumos, de angajament.”

Comments are closed.