Cronica etapei din Liga a 4-a, seria 2 / Grădiștea relansează lupta pentru primul loc

joi, 28 aprilie 2016

Miercuri a fost o zi plină în Liga a 4-a de Ilfov. În seria a-a, Grădiștea a luat o opțiune uriașă pentru playoff după ce au reușit să câștige meciul cu Dragomirești cu un scor aproape incredibil, scor 8-4.

VEZI CLASAMENTUL

Cum Petrăchioaia a stat, iar Ciorogârla a câștigat la masă meciul cu Moara, Grădiștea devine favorită pentru playoff, dar relansează și serie cu această victorie neașteptată.

Cernica s-a distrat pe terenul celor de la Ștefănești, o victorie la scor, în timp ce la Pasărea, meciul dintre echipa locală și Găneasa a fost oprit după ce un jucător de la echipa oaspete l-a lovit pe centralul partidei.

Iată rezultatele rundei:

AS VIITORUL PETRĂCHIOAIA – stă
CS STEFĂNEȘTI II – ACS FULGERUL CERNICA 0-6
AS VULTURII PASĂREA – FC VIITORUL GĂNEASA 2-0 -meci întrerupt după ce arbitrul a fost lovit de un jucător de la Găneasa.
AS PESCĂRUȘUL GRĂDIȘTEA – CS VIITORUL DRAGOMIREȘTI VALE 8-4

4 de comentarii pentru "Cronica etapei din Liga a 4-a, seria 2 / Grădiștea relansează lupta pentru primul loc"
 1. alecu spune:

  Burial izlaz 3 la 4 a bătut izlazu

 2. bibi spune:

  Alo corectați rezultatul și clasamentul au dreptate persoanele care spun ca izlazu a bătut în deplasare cu 4 la 3 nu ca au bătut gazdele corectați ca puneți lumea în eroare

 3. gabi spune:

  Eu cred ca deranjează pe cineva izlazu pentru ca acea persoana care publica rezultatele văd ca le da eronate nu le luați meritele celor de la izlaz au bătut nu au luat bătaie fiți corecți

 4. adi spune:

  A bătut izlazu cu 4 la 3 rezultat corect