Cronica etapei din Liga a 4-a, seria 2 / Etapă favorabilă pentru Dragomirești

mie, 25 noiembrie 2015

Dintre urmăritoarele celor de la Dragomirești, doar Petrăchioaia s-a impus. Găneasa a ratat incredibil un penalty în minutul 85, în timp ce Grădiștea a stat. Iată cronica rundei și clasamentul la zi

VEZI CLASAMENTUL

Etapa 12 – 22 noiembrie

Pescărușul Grădiștea – a stat

AS VULTURII PASAREA – AS CIOROGÂRLA 6-6

Ca și în playoff-ul din 2014, cele două echipe ne-au oferit o mostră de fotbal spectacol. Un meci în care atacul a fost format din premianți, iar apărarea din corigenți. Ciorogârla urcă pe 6, dar la distanță de playoff.

AS SPERANȚA SĂBĂRENI  –  CS VIITORUL DRAGOMIREȘTI VALE 1-2

Liderul a obținut o victorie la limită într-o deplasare incomodă. Săbăreni pierde locul 6 în dauna celor de la Ciorogârla, iar oaspeții sunt la 2 puncte de locul 2 și 3 de locul 3.

AS GLORIA BURIAȘ –  FC VIITORUL GĂNEASA 2-2

VEZI AICI CRONICA MECIULUI

AS VIITORUL PETRĂCHIOAIA – ACS FULGERUL CERNICA 2-0

Cum remarcam mai sus, gazdele, urmăritoarea celor de la Dragomirești, au trecut de Cernica, iar speranțele oaspeților de a prinde playoff-ul primesc o lovitură destul de puternică. Iar runda viitoare, gazdele merg să joace cu Găneasa într-un derby extrem de important.

AS GLORIA ISLAZ –  ACS VICTORIA TÎNGANU 4-3

Victorie superbă pentru Islaz în fața unui adversar superior. Succesul de duminică îi urcă pe cei de la Islaz până pe locul al 10-lea. Oaspeții ajung la 5 meciuri fără succes, iar locul de playoff este la mare distanță.

8 de comentarii pentru "Cronica etapei din Liga a 4-a, seria 2 / Etapă favorabilă pentru Dragomirești"
 1. Nicu spune:

  Rezultatul de la meciul Sabareni-Dragomiresti este unul injust,cauzat de prestatia lamentabila a centralului partidei.Acesta a inventat un penalty,la scorul de 1-0 pentru Sabareni,in favoarea Dragomirestilor,cu care acestia au egalat,desi hentul se comisese cu un metru in afara careului.Un rezultat de egalitate era mult mai echitabil.Oricum echipa din Dragomiresti nu merita sub nicio forma un eventual loc in liga a III-a,dupa prestatia de la Sabareni.

 2. www spune:

  :))) Cei din Sabareni nu vorbiti de arbitraj sau de jocul vostru ca nu aveti vreo treaba cu fotbalul :)) locul vostru este la sapa de porumb :)) taranii :)) uuuaa :))

 3. cernica spune:

  Sabareni de abia asteptam sa veniti la noi acasa sa vb de arbitraj si de joc :)))

 4. GANEASA spune:

  Cei de la Sabareni trebuia sa castige si la noi acasa :))

 5. jucator dragomiresti spune:

  ai dreptate nicu.nu avem fata de liga 3.dar voi nici de liga5 nu aveti.la scoru de 0-0 penalty ptr dragomiresti si eliminare nu ai vazut.sa nu mai zic de capitanu vostru zis puiu si de nr 7 zis dinte si inca vreo 3 jucatori care jucau la rupere nu aveau treaba cu mingea.dar va asteptam la noi in retur sa va urcam putin pe garduri.apropo am auzit ca si cu ciorogarla si cernica tot la fel ati procedat sigur abia va asteapta si ei.oricum v-am dominat la toate capitolele sunteti rusinea seriei taranusi opariti si cu gem in urechi abia va asteptam.

  • unu' spune:

   Baitule,tu trebuie sa-mi dai drepturi de autor pentru „taranusi opariti”,dar ma bucur ca am inspirat si pe altii…:)) oricum putem face o lista lunga cu acesti minunati tarani:magurele,burias,izlaz,tovarasii de mai sus,glina…si lista poate continua

 6. jucator dragomiresti spune:

  apropo john peris.nu a fost o ironie,dar de obicei in ultima etapa echipele care nu au obiectiv nu se prea prezinta.si am intrebat ca sa stim si noi.

 7. $$$ spune:

  john peris:dragomiresti-burias 3-0 neprezentare 🙂