Cronica etapei a 12-a din Liga a 4-a, seria 1 / Succes pe linie pentru cele 3 din frunte

mie, 25 noiembrie 2015

Penultima etapă a turului din a 4-a s-a terminat cu victorie pe linie pentru trioul din față format din Chitila, Crevedia și Bragadiru. Iată cronica rundei și clasamentul la zi

VEZI CLASAMENTUL LA ZI

Etapa 12 – 21 noiembrie
Athletico Floreasca – a stat
SC FC CHITILA – CS DĂRĂȘTI 7-1

Elevii lui Pârvu nu au avut absolut nicio problemă cu Dărăști, exact cum era de așteptat. Echipa oaspete continuă să ocupe penultima poziție a clasamentului, iar Chitila, cu această victorie devine campioana de toamnă a seriei.

AS GLINA – ACS VIITORUL DOMNEȘTI 2-5

Domnești II obține o superbă victorie pe terenul celor de la Glina, echipă ce a ajuns la a 7-a înfrângere în acest campionat. Oaspeții au jucat foarte bine și se pot lăuda cu un tur de campionat superb.

ACS PERIȘ – AS VOINȚA BUFTEA 2-0

Buftea a făcut act de prezență la Periș, iar semifinala de playoff ce trebuia să se joace în iunie, s-a disputat în noiembrie, dar sub forma unui joc din subsolul clasamentului.

CSO BRAGADIRU – ACS CORNETU 2-0

Bragadiru a avut un meci extrem de greu acasă, Cornetu a arătat ca o echipă foarte bună, în timp ce echipa gazdă venea după ce a pierdut neașteptat cu Măgurele în runda precedentă.

ACS CORBEANCA – ASC MĂGURELE 2-3

Cum remarcam cu un rând mai sus victoria celor de la Măgurele cu Bragadiru, băieții lui Ovidiu Rusu au ținut să mai dea un tun, de data aceasta pe terenul celor de la Corbeanca, o rivală la playoff în 2013.

AS VOINȚA CREVEDIA – SC FC VOLUNTARI III 4-1

Fostul lider a obținut o victorie extrem de importantă în fața unui adversar foarte incomod. Oaspeții au încercat să pună probleme, dar Crevedia nu își mai permite pași greșiți.

Comments are closed.