Crevedia, speranțe după egalul cu Moreni

sâm, 18 iunie 2016

Crevedia a egalat în ultimul minut al partidei disputate sâmbătă, împotriva celor de la Flacăra Moreni, în turul barajului de promovare în Liga a III-a, scor 2-2.

Scorul a fost deschis în minutul 14 de către decarul Crevediei, Marian Florea, care a pătruns în careu și a trimis mingea la coltul lung. Un minut mai târziu, Moreniul a fost aproape de egalare, dar mingea a trecut pe lângă poartă, la câțiva centimetri de aceasta.

În minutul 31, Vlad Cîrnaru a înscris pentru Flacăra Moreni și a stabilit, astfel, scorul pauzei, 1-1.

În repriza a doua, ambele echipe au ieșit mai motivate de la vestiare și în minutul 49, Moreniul a marcat prin Eduard Guță. Meciul a continuat în jumătatea celor de la Moreni, iar Crevedia a înscris dramatic în minutul 94 prin Adrian Nedelea.

Meciul dintre Voința Crevedia și Flacăra Moreni s-a terminat la egalitate, scor 2-2, urmând ca sâmbătă, 25 iunie, la ora 18:00 să se dispute la Moreni returul barajului pentru promovarea în Liga a III-a, transmis live text de Ilfovsport.

Voința Crevedia – Flacăra Moreni 2-2 (1-1) 

Au marcat: Florea 14, Nedelea 94/ Cîrnaru 31, Guță 49

Cartonașe galbene: Dobre/Guță, Negrea

Crevedia: Tănase – Oprea, Neagu (Neagu 82), Letu, Filip, Nedelea, Bărcănescu (Andro 58), Snagoveanu, Florea, Ionică, Truță

Rezerve: Ungur – Andro, Alecu, Dobre

Antrenor: Lavi Hrib

Flacăra: Panaite – Acasandrei, Plăcintă M., Iliescu, Plăcintă L. (Hutusoru 79), Cîrnaru (Preda V. 82), Pîrvu, Drăgan, Guță (Negrea 64), Timofte, Palamariu (Mocanu 53)

Rezerve: Halcu – Mocanu, Dragomir, Hutusoru, Negrea, Preda G., Preda V.

Antrenor: Gabriel Paraschiv

Cronică, Andreea Visu

2 de comentarii pentru "Crevedia, speranțe după egalul cu Moreni"
  1. membru afiliat spune:

    Visul meu e sa fiu „cronicat” de Andreea Visu !