Corbeanca a dat recital în faţa Naţionalei Artiştilor

joi, 25 aprilie 2013

Liderul la zi al ligii a IV-a Ilfov a învins miercuri Naţionala Artiştilor într-un meci disputat pe cocheta arenă din Corbeanca. La pauză, scorul a fost unul de neprezentare, 3-0 în favoarea celor echipei ilfovene, golurile fiind marcate de Radu în minutele 17 şi 32 şi Naon 38.
După primul mitan băieţii lui Cristi Buturugă au înviat, punctând şi pe tabelă, dar nu şi la impresia artistică. Moise a fost cel care a marcat de la punctul cu var, după un penalty acordat de centralul Chivulete.
Spre final ambiţioasa echipă a artiştilor a mai greşit o dată prin Kamara, acesta bifând un nefericit autogol în minutul 70 şi stabilind scorul final la 4-1 pentru Corbeanca

Iată şi jucătorii folosiţi pe parcursul întregului meci de către ambele echipe:
Corbeanca – Popescu, Muşat, Stanciu, Gabor, Mihalache, Chelaru, Costea, Naon, Radu, Petcu, Verdeaţă, Voica, Tamarjan, Snagoveanu, Niţă, Romanescu.
Naţionala Artiştilor – Adrian Robu, Marinică Iurchevici, Ghedi Kamara, Mircea Brânzei, Lucian Ghimiş, Dani Otil, Florin Lixandru, Florin Moise, Vali Stan, Dragoş Popescu, Tavi Clonda, Bogdan Tascan, Ionuţ Andraş, Cornel Păsat, Ştefan Ciobanu.

Vezi o galerie foto de la acest amical interesant:

%%wppa%% %%slideonlyf=102%% %%align=center%%

 

3 de comentarii pentru "Corbeanca a dat recital în faţa Naţionalei Artiştilor"
  1. eu spune:

    Cine au fost arbitri!!!!!Aaaa Familia CHIVULETE…..Se stie\

  2. ceva spune:

    Chivulete cu zdreanta lui si un credul

  3. sorin spune:

    bai talharule care ai nenorocit lumea pe unde ai fost si ai furat de peste tot akum o intepi pe urata aia si il ajuti pe poponici ala de necula vai de capul tau o sa mai arbitreze si fitu tot pe la turnee dastea cu artisti