Conturi încheiate. Sorin Colceag nu mai continuă la Popești Leordeni

lun, 15 iunie 2020

SC Popești Leordeni va aborda viitorul campionat cu un alt antrenor principal.

Prezența lui Sorin Colceag pe banca tehnică a echipei ilfovene nu mai este de actualitate în perspectiva viitorului campionat.
Deși colaborarea părea , la un monment dat, de actualitate și pentru viitorul campionat, angajamentul tehnicianului care expiră la finalul acestei luni nu va mai fi prelungit.

”Îi mulțumim lui Sorin Colceag pentru perioada petrecută la Popești Leordeni. Au fost multe lucruri frumoase realizate împreună. Analizăm atent situația pentru a găsi cea mai bună variantă pentru postul de antrenor principal. Cert este că cel care va conduce echipa este din Popești Leordeni”, a punctat unul dintre oficialii grupării ilfovene.
După numirea noului antrenor, care se va oficializa în această săptămână, se vor stabili, clar, și coordonatele viitorului campionat care va debuta, cel mai probabil, la 29 august.

4 de comentarii pentru "Conturi încheiate. Sorin Colceag nu mai continuă la Popești Leordeni"
 1. Lei lei spune:

  Pai parca era lapte și miere parca se trăgea la promovare când colo realitatea fuse cruda de sta data

 2. Ciocarlie spune:

  Pai sa va spuna Domnul Antrenor Colceag de ce a ales sa plece,el dadea jucatorii afara care faceau ce ziceau conducatorii dar Domnii Conducatori nu le reziliau contractele ca aveau nevoie de ei,sa vedeti acum minune la Popesti ce antrenor cu CV “frumos” aduc .

 3. Dan spune:

  :)))) o adunatura de excroci

 4. Vali Boiangiu spune:

  Mr Lei Lei sau Miss? Lei Leisun a sex feminin… Parca veniti de undeva din China si oricum acolo fotbalul se face cu forta, asa cum unii isi forteaza creierele in tot felul de combinati absurde. Intotdeauna vor exista echipe care nu vor reusi promovarea. Echipa noastra incearca sa fie mereu acolo sus si am demonstrat in ultimii ani ca nu suntem o echipa de ultimul loc. Nu vorbim de lapte si miere, vorbim de conditii de L2… Pe verificate !!!
  Mr Ciocarlie sau Cioara de pe teren, care ne zapaceste mereu?
  Dl Colceag a avut la dispozitie un lot de valoare, cu mult peste alte echipe care au ramas in L3 ca urmare a deciziei FRF de a nu retrograda nicio echipa. Contractele jucatorilor nu pot fi reziliate fara motive intemeiate. V-a spus cumva Mr Colceag ca doreste rezilierea unor contracte? Conducerea clubului nu a primit nicio informare in acest sens. Daca nu stiti, mai bine stai linistiti…. ILFOVSPORT va permite sa va expuneti ideile, chiar daca nu sunt argumentate…. E problema clubului din Popesti Leordeni ce antrenori sau jucatori aduc.
  D-le Dan, mai intai invata limba romana. Se scrie escroc…probabil nu ai dat bac-ul…. https://dexonline.ro/definitie/escroc
  Si de ce am fi escroci?
  Din cate vad, va ascundeti toti dupa niste nume ireale…. Daca aveti probleme vis-a-vis de orice probleme, va asteptam la club. Acolo veti putea discuta cu cei care va pot lamuri privind opiniile dvs, in masura in care aveti dreptul….
  Pana atunci, postati pe pagina dvs de Facebook….