Constantin Buhac, Viitorul Domnești:”Nici acum nu mi-am revenit, trădarea a fost peste măsură”!

mar, 18 august 2020

Cele două meciuri din Turneul de promovare în Liga a III-a, pierdute de Viitorul Domnești la limită, au dat peste cap toate calculele hârtiei. Și spun asta, având în vedere faptul că președintele clubului ilfovean ne spunea, înaintea meciurilor, că este încrezător, că nu-l interesează jocul adversarelor, pentru că își cunoaște valoarea baieților lui. Practic, era peste măsură de optimist!

Chiar și după prima înfrângere, 0-1 cu CSM Oltenița, Buhac mai credea în promovare grupului său, fiind mai mult ca sigur de un succes în fața celor de la Plopeni. Nici de data aceasta n-a nimerit-o, ilfovenii pierzând din nou, tot cu 0-1, ratând definitiv accederea în liga superioară.

”De 10 zile nu-mi revin, pur și simplu nu pot să explic ce-au jucat fotbaliștii mei. M-au trădat, simt eu asta, n-au vrut să meargă la o ligă superioară, de teamă că își vor pierde locurile în teren. Așa, au preferat să joace cu frâna de mână trasă, să rateze din poziții favorabile. Și dacă mai adaug că jucătorul nostro Yaya Dembe a ajuns în curtea celor de la CSO Plopeni, adverasă cu care noi ne-am bătut pentru promovare, putem spune că cineva ne-a vândut, cel puțin acest nigerian sau camerunez, ce-o fi el. Pentru sezonul următor vom schimba un pic politica la echipă, nu se mai poate așa”, ne spunea, cu mare supărare, președintele Buhac.

Comments are closed.