Constantin Buhac este noul Presedinte al AJF Ilfov

joi, 20 mai 2021

Adunarea Generala de alegeri a Asociatiei Judetene de Fotbal si-a desemnat noua conducere.

Membrii Adunarii Generale a AJF Ilfov s-au intalnit astazi pentru desemnarea unei noi conduceri a organizatiei care guverneaza fotbalul judetean.

Constantin Buhac a iesit invingator cu 29 voturi in favoarea sa.

Contracandidatul sau, Mitica Craciun, a reusit sa stranga numai 17 voturi.

Vom reveni cu informatii suplimentare.
__________________________________________________

Update:
Componenta Comitetului Executiv:

– Constantin Buhac – Presedinte

– Andrei Popescu – Vicepresedinte
– Nic0lae Singe – Vicepresedinte

– Iordan Chiriac – Liga 4 – Membru
– Stelian Grigore – Liga 5 – Membru
– Lolicelu Vlad – Copii si Juniori – Membru
– Razvan Ardeleanu – Copii si Juniori – Membru

 

4 de comentarii pentru "Constantin Buhac este noul Presedinte al AJF Ilfov"
 1. Tontogol spune:

  Sa i multumeasca aluia din Buc care i-a rezolvat situatia…..

 2. Chelu Gradistea spune:

  Felicitari politicului ca a dat o mana de ajutor pentru a scapa judetul de infantili si analfabeti.Nea Mitica nu o sa te regrete nimeni,ca nu ai fost in stare o semnatura sa ti asumi.Te am pus n functie si ne ai luat la misto cu echipa matale.Ti am zis de atatea ori sa ne scapi de nea nita,de nea nicu si toata sleapca mata de “profesionisti”.Absolut nimic n ati miscat..numai combinati,numai lefuri marite,numai decizi pe sun masa,etc.Incepe o noua era a fotbalul ilfovean,doar daca viitorul presedinte v a renunta la delicventi si hoarda de repetenti care l a inconjurat pe Craciun.Sa te vad gogosaru ce mai mananci acum?ti au sarit cefele din farfurie!!!Sa nu te mai nici la observare.Doamne cum sa apara roaba aia de rahat observator frr?Am crezut ca este o gluma prosta si l am sunat pe Aurel ,dar nu a putut sa nege.Hai pe bune?!.Sa ne lase si sange cu basca lui si inegalabilul sacou cu tricou si sapca….Domn Presedinte o rugaminte am:
  -Daca l schimbi pe Stanescu de la arbitri sa nu te prins cu Chivulete ca l am auzit la o emisiune zilele trecute ca el nu pariaza.N am auzit aberatie mai mare ca asta!!!Cand el ma suna sa i dau echipa de la balotesti.Sa l lasati sa si faca veacul la casele de pariuri de pe colentina.Hai la treaba Dl Buhac.

 3. Anonim spune:

  Ce rusine , ce rusine ! Sa il dai jos pe Mitica Craciun si sa il pui pe Buhac … incredibil ! Ati dat tusea , ati luat junghiul ! Nu vreau sa vorbesc despre acesti doi oameni , pentru ca au o varsta si trebuie sa aratam putin respect , dar serios acum , chiar niciun tanar cu varsta intre 28-42 de ani nu si-a asumat responsabilitatea de a candida la presedintia AJF ? RUSINE , RUSINE , RUSINE !!! Sunt atat de multi tineri pasionati si devotati fotbalului care si cunosc fenomenul si se invart in jurul cluburilot ilfovene si nu a fost unul care sa faca pasul in fata si sa incerce adevarata schimbare !

 4. Adunarea generala!!! spune:

  Salutări tuturor!

  Astăzi la Buftea a fost un moment important pentru fotbalul ilfovean s-a votat pentru a merge pe un nou drum.
  Cel al transparentei, al profesionalismului, al lucrurilor bine făcute.

  Ne aflam într-un moment critic pentru fotbalul ilfovean, dar trebuie să spunem lucrurilor pe nume, pentru ca tot lanțul de erori care s-au produs în ultima perioada să nu se mai repete, iar cei care au fost aleși să conducă în următorii 4 ani, trebuie să realizeze ca este foarte important sa schimbe ceva .
  Este esențial să înțelegem de ce am ajuns aici, dar mult mai important, să știm ce este de făcut pentru a reclădi această instituție.

  Din păcate, nu există un buton magic care, odată apăsat, ar rezolva toate problemele. Această reorganizare din temelii este obligatorie, dar este un proces de durată.
  Ce trebuie să realizam că îl putem face împreună cei care am ales sa schimbam ceva, atâta timp cât avem garanția că drumul pe care mergem este unul al normalității, al bunului-simț, al legalității.

  AJF Ilfov poate deveni puternică și funcțională cu două condiții majore:
  prima, reconstrucția acestei asociații pe fundamente corecte și, a doua, aducerea de oameni dedicați și profesioniști în toate departamentele care să miște lucrurile în direcția corectă.