Concordia, înfrângere în fața liderului. Liță Dumitru este supărat, dar nu pe jucători

sâm, 29 aprilie 2017

Concordia Chiajna II a disputat sâmbătă, pe teren propriu, partida împotriva liderului SCM Pitești, contând pentru etapa cu numărul 25 a seriei a III-a din Liga a III-a.

Oaspeții au deschis scorul încă din minutul 4, prin reușita lui Năstăsie, iar în minutul 42, Stoica a stabilit scorul primei reprize, 2-0 pentru argeșeni.

În partea secundă a jocului, Ovidiu Marin a reușit să puncteze pentru Concordia, în minutul 53, dar după doar patru minute, Năstăsie a marcat din nou și a restabilit diferența de două goluri. În minutul 77, Stoica face și el dubla și duce scorul la 1-4. În minutul 87, Flisc înscrie în poarta elevilor lui Nicolae Dică și închide jocul la scorul de 2-4.

Liță Dumitru, tehnicianul „Vulturilor”, s-a declarat mulțumit de jocul echipei sale, în ciuda rezultatului, dar este dezamăgit de staff-ul primei echipe, care nu i-a oferit jucători pentru această partidă și de conducerea care neglijează satelitul.

„I-am felicitat pe jucătorii mei, pentru că am jucat descoperiți, cu jucători care nu au jucat niciodată în anul ăsta, am improvizat. Domnul Ursu mi-a transmis că nu ne mai dă jucători de la echipa mare, pentru faptul că eu îmi bat joc de ei, că îi bag în timpul jocului și îi și scot după aceea. Ursu nu îi dă jucători de la echipa mare lui Dumitru, îi dă echipei secunde. Mă mâhnește treaba asta.

Am dat de o echipă foarte bună, cu un joc foarte bine pus la punct. N-a fost diferență mare în teren, chiar dacă diferența de scor a fost clară. Trei goluri au fost primite pe greșelile noastre, dar i-am felicitat, pentru că s-au străduit să joace contra unei echipe foarte bune și a fost un meci frumos, care mi-a dat încredere că există un nucleu de câțiva jucători pe care Concordia se poate baza.

Am pierdut o șansă de a mai prinde locul trei, dar așa stau lucrurile. O să am o discuție cu conducerea să văd ce intenții au cu echipa a doua. Noi nu avem echipament de joc cum trebuie. noi nu jucăm în Lotto. Jucăm cu un echipament obosit și vechi. Tot clubul e îmbrăcat, juniorii sunt îmbrăcați, noi suntem ai nimănui.

Mai sunt etape de unde se pot lua puncte. Îmi pare rău că ne-am prezentat așa de descoperiți la acest meci, care era foarte important. Piteștiul este o echipă ordonată, care mi-a plăcut foarte mult. Merită să promoveze”, a declarat Liță Dumitru pentru IlfovSport.

1 comentariu la "Concordia, înfrângere în fața liderului. Liță Dumitru este supărat, dar nu pe jucători"
  1. Raul spune:

    Din ultimele voastre articole, cu referire si doar laude la adresa lui Lita Dumitru, trag concluzia ca salariul lui de tirist ajunge la voi.
    Felicitari, foarte profi!