Concordia Chiajna – Arsenal Tunari – 1-1 | Vulturii nu se regasesc nici sub comanda lui Claudiu Niculescu

vin, 29 ianuarie 2021

Vineri, la matineu (ora 11.30), s-a disputat pe sinteticul din Chiajna partida de pregatire dintre ocupanta locului 17 in Liga a 2-a, Concordia, si Arsenal Tunari, locul 5 in Seria a 3-a din Liga a 3-a.

Jocul a fost unul disputant, alert pe alocuri pentru un meci de pregatire, dar si un bun prilej de evaluare a loturilor actuale.

Tehnicienii celor doua formatii, Claudiu Niculescu – Concordia si Stefan Odoroaba – Tunari, au folosit in prima repriza jucatori pe care se vor baza in sezonul urmator. Pe parcursul celui de-al doilea mitan au fost introdusi mai multi jucatori, unii dintre ei veniti in teste la cele doua formatii.

Chiar daca vorbim despre un meci amical, rezultatul final, 1-1, constituie o surpriza intrucat meciul s-a disputat intre doua echipe din esaloane valorice diferite.

Ambele goluri au fost marcate in prima repriza.
Piper de la gazde a marcat in minutul 26 cu un sut inselator de la 35m iar pentru Arsenal Tunari a inscris proaspata achizitie Ghenovici, cu o executie superba de la 30m.

Concordia Chiajna asteapta cu infrigurare reluarea sezonului cu un Cladiu Niculescu incercand o omogenizare a valorilor, in timp ce echipa lui Odoroaba se pregateste de plecarea in cantonamentul montan programat la inceputul lunii februarie.

Concordia Chiajna  1-1  Arsenal Tunari
Piper ‘26 / Ghenovici ‘34

Concordia Chiajna (1-4-5-1) – Lungu, Chereches, Marc, Manole, Alexe, Lazar, Piper, Biceanu, Herghelegiu, Dumitru, Llullaku
Antrenor – Claudiu Niculescu

Arsenal Tunari (1-4-2-3-1) – Isvoranu, Ciortan, Tudose, Iordache, Osca, Barabas, Popa, Teodorescu, Gheorghe, Ghenovici , Neg
Antrenor – Stefan Odoroaba

Comments are closed.