Claudiu Niculescu, după înfrângerea cu Dinamo: „L-am întrebat la pauză pe Marius Avram dacă a văzut faza penalty-ului”

mar, 29 august 2017

Claudiu Niculescu a vorbit după înfrângerea suferită la Pitești contra echipei Dinamo și s-a declarat supărat pe arbitrul Marius Avram care a făcut ca jocul să înceapă de la 1-0 pentru trupa lui Cosmin Contra, după ce Nemec s-a împiedicat de minge în careu.

”Din păcate, nu m-am putut bate de la egal la egal cu Dinamo, pentru că am început de la 0-1, așa cum s-a întâmplat și etapa trecută”, a spus Claudiu Niculescu.

Antrenorul ilfovenilor a dezvăluit că a fost mai mult deranjat de atitudinea arbitrului în momentul în care l-a întrebat dacă a revăzut faza acelui penalty.

”Nu fug de răspundere, îmi asum rezultatele mai puțin bune din ultima perioadă. Știți că eu comentez arbitrajul și am preferat să nu fac asta în etapele anterioare, când am fost dezavantajați de foarte multe ori. Pe margine încerc să fiu calm, pentru că nu poți să spui nimic nici măcar arbitrului de rezervă, pentru că te amenință că te trimit în tribună.

Dar în această seară, l-am întrebat la pauză pe Marius Avram dacă a văzut faza penalty-ului lui Nemec și mi-a spus cu foarte multă ironie și sfidare mi-a spus că da și că crede în continuare că fundașul meu i-a dat peste picioare lui Nemec. Nemec a călcat pe minge la acea fază și a spart-o. Asta mă deranjează, pentru că n-o fac cu intenție, sunt convins, greșeala e omenească, aceasta e valoarea unora dintre ei. Dar în momentul în care te sfidează la pauză și îți răspunde cu atâta nonșalanță pe un ton sfidător…

Pe tine, ca antrenor, te dor lucrurile astea. O astfel de greșeală îți poate ruina munca dintr-o săptămână. Pe tine ca antrenor te poate costa. Cum plătesc ei ca arbitri?”, a spus Claudiu Niculescu.

Înainte de a critica atitudinea lui Marius Avram, fostul jucător al Universtății Craiova și al lui Dinamo a admis că echipa sa se află într-o situație extrem de dificilă.

”Mă nemulțumește rezultatul. Sper că s-a încheiat perioada grea cu meciul din această seară. Urmează o pauză de două săptămâni în care sper să reglez ce poate fi reglat. Am revenit acolo unde eram când am venit antrenor. Echipa este cu moralul la pământ.

Din păcate, iar am făcut foarte multe greșeli, în special greșeli individuale. Când faci astfel de greșeli în fața unei echipe care și-a propus titlul, normal că te taxează adversarul”, a mai zis Niculescu, precizând că obiectivul lui FC Voluntari în acest sezon va fi salvarea de la retrogradare:

”Ne mai gândim noi la play-off acum? Trebuie să scoatem echipa de unde este. Ne vom lupta pentru a păstra echipa în Liga 1 acum. Nimic mai mult”.

”Victoria lui Dinamo este absolut meritată, l-am felicitat pe Cosmin pentru victorie. E clar, nu din cauza arbitrajului am pierdut noi astăzi, dar m-a deranjat acel ton sfidător al lui Marius Avram. Era clar că a revăzut faza. E un lucru atât de clar.

Doar mai tare această înfrângere. Mi-am dorit foarte mult să obțin un rezultat bun în această seară. De când am plecat de la Dinamo, și ca jucător, și ca antrenor, n-am pierdut niciodată și aș fi vrut să mențin în continuare această statistică în favoarea mea”, a mai spus Claudiu Niculescu.

Digi Sport

Comments are closed.