Claudiu Herea a reușit prima dublă în Liga I și a devenit golgheter la Sepsi: „Încă nu realizez”

mar, 29 august 2017

Claudiu Herea, fostul jucător al echipei CS Balotești, a reușit prima sa dublă în Liga I, în tricoul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Covăsnenii au jucat luni, la Iași, meciul împotriva formației CSM Poli, contând pentru etapa a opta a Ligii I. Aceștia au obținut cele trei puncte datorită fostului ilfovean care i-a făcut fericiți pe fanii veniți să-și susțină echipa.

Integralist la Iași, Herea a deschis scorul în minutul 30 din pasa lui Hadnagy, moment în care a stabilit și rezultatul primei reprize, 1-0 pentru Sepsi. În partea secundă a jocului, jucătorul în vârstă de 27 de ani a mai introdus o dată mingea în poarta moldovenilor în minutul 84, din pasa lui Papsys și a stabilit scorul final, 2-0 pentru nou-promovata din Sfântu Gheorghe.

Fotbalistul transferat de la CS Balotești în prima ligă s-a declarat încântat de reușitele sale din meciul cu CSM Poli Iași, mai ales că trupa lui Flavius Stoican era privită ca favorită în cadrul acestei întâlniri.

„Am reușit prima dublă din cariera mea în Liga I. Am obținut 3 puncte în fața unei echipe greu de învins. Am avut un portar incredibil. E o victorie minunată, încă nu realizez. Nici nu vrem să ne uităm la clasament! Știu că stăm acum foarte bine, dar noi trebuie să ne vedem de treabă și să ne salvăm de la retrogradare”, a spus Claudiu Herea, potrivit Dolce Sport.

Nou-promovata a înscris șapte goluri în acest sezon, dintre care unul îi aparține lui Ghinga, unul este marcat de Petre, două de Hadnagy, iar Claudiu Herea este golgheter după opt etape, având trei goluri marcate, două în meciul cu Iași și unul în partida cu Juventus.

Comments are closed.