„Ciubuc” pentru Liga a II-a. Vasile Mihai a semnat cu CS Tunari

joi, 18 noiembrie 2021

Aflată în cursă pentru promovarea în eşalonul secund, CS Tunari a operat o mişcare interesantă la capitolul transferuri

Pe locul secund în clasamentul la zi, aproape de liderul Progresul Spartac, echipa antrenată de Ştefan Odoroabă şi Alin Ilin caută în acest sezon promovarea în Liga a II-a. Primul obiectiv, intermediar, calificarea în play-off, pare deja atins chiar dacă mai sunt destule etape de parcurs din campionatul regulat.

Întăriri pentru promovare

CS Tunari nu glumeşte deloc cu pătrunderea în play-off şi, de ce nu, mai apoi, cu atacarea unei promovări în Liga a II-a. După ce au transferat în vară mulţi jucători valoroşi care evoluaseră la Mostiştea Ulmu, echipă desfiinţată între timp, ilfovenii au mutat, în această săptămână, din nou convingător. Ultimul venit la formaţia condusă de Florin Vlădilă este cunoscutul mijlocaş central Mihai Vasile. Ultima oară la FC Voluntari, unde a bifat şi debutul în prima ligă, „Ciubuc” a încercat, după despărţirea de clubul ilfovean, o semnătură pentru Astra. Chiar dacă convinsese în tricoul giurgiuvenilor Mihai Vasile nu a putut fi legitimat, din cauza situaţiei delicate a divizionarei secunde şi a ajuns, astfel, să îşi caute o altă destinaţie fotbalistică.

Ştefan Odoroabă: „L-am dorit pe Ciubuc”

Cei doi antrenori ai echipei ilfovene, Ştefan Odoroabă şi Alin Ilin, au fost de acord, la unison, pentru aducerea lui Mihai Vasile la CS Tunari. „Este un jucător pe care îl cunosc foarte bine şi pe care l-am dorit la Tunari. Conducerea echipei noastre, receptivă la orice problemă semnalată, de orice natură, l-a antamat pe jucător. Ciubuc este în lot pentru partida cu FCSB 2 de mâine şi poate bifa debutul”, a punctat antrenorul principal al echipei din Tunari, Ştefan Odoroabă. Unul dintre cele mai importante meciuri din etapa care urmează în Liga a III-a este cel dintre FCSB 2 şi CS Tunari cu formaţia ilfoveană în postura de favorită a disputei care are loc mâine, 19 noiembrie, la baza Arcom a formaţiei bucureştene.

Comments are closed.