Ciorogârla, 3 medalii de aur la Naţionalele de taekwondo

mar, 17 mai 2016

În zilele de 7 şi 8 mai, Sala Sporturilor din Constanța a găzduit a XIX-a ediţie a Campionatului Naţional de Taekwondo WTF (juniori şi seniori) şi Cupa Tomis pentru copii şi cadeţi. În cadrul Clubului Sportiv Reactiv (care activează în incinta Liceului Tehnologic „Pamfil Şeicaru” din Ciorogârla) s-au numărat 8 sportivi participanţi, alături de antrenorul Lucian Ion.

Chiar dacă este considerată una dintre cele mai grele arte marţiale, Taekwondo WTF a dar campioni din Ilfov, Clubul Reactiv din Ciorogârla obţinând 3 medalii de aur prin: Aurelia Pologatu Chantal, Răzvan Andrei Ion şi Georgiana Miruna Stan. De asemenea, Iulian Marius Banu a obţinut argintul, iar alţi 3 sportivi de la Ciorogârla au luat bronzul: Alberto Mario Sovar, Eduard Iancu şi Amelia Manolescu.

Sportiva Aurelia Pologatu Chantal a fost premiată cu titlul de cea mai buna sportivă a campionatului de Juniori. Toţi cei 6 campioni sunt din Ciorogârla, micuţa localitate de lângă Bucureşti:
Pologatu Aurelia Chantal – Campioana Nationala Juniori2016
Stan Miruna Georgiana – Campioana Nationala Juniori 2016
Ion Andrei Razvan – Campion National Juniori 2016
Mantu Cristina Florentina – Campioana Nationala Cadeti 2016
Busuioc Ingrid Gabriela – Campioana Nationala Juniori Mic i2016
Manolescu Amelia Maria – Campioana Nationala Juniori Mici 2016

CS Reactiv CiorogârlaAnul acesta, sportivul Bogdan Ştefan Simionescu (campion naţional 2015/ câştigător al medaliei de aur la categoria juniori – 68 kg la Turneul Internaţional Sofia Open, 26-27 Martie, Bulgaria) nu a reuşit, din păcate, să urce pe podium. Clubul Sportiv Reactiv activează în mai multe săli pe lângă cele 2 din Ciorogârla (Ciorogârla şi Dărvari) şi în Bucureşti, cu un total de 5 săli şi cu peste 100 sportivi.

Datorită rezultatelor adunate în timp, CS Reactiv se clasează pe Locul 1 în Capitală şi pe 4 la nivel naţional. În 2016, reactiv a obţinut 40 de medalii în numai 5 luni, participând la 4 competiţii: 19 medalii de aur, 12 de argint şi 9 de bronz.

Comments are closed.