Chiajna în scandal cu Petrolul pentru Petrovic

joi, 19 ianuarie 2012

Transferul sârbului Petrovic la Chiajna a născut un scandal monstru. Şi asta pentru că sârbul a plecat de la ploieşteni după ce a solicitat să i se dea drumul din cauza unor probleme de sănătate ale soţiei care necesită plecarea lui din ţară! După ce clubul Petrolul a publicat un comunicat oficial pe siteul său în care înfiera modul în care jucătorul a semnat cu ilfovenii, a venit rândul celor de la Chiajna să răspundă.

Iată mai jos comunicatul echipei ilfovene:

În urma articolului postat pe site-ul oficial al echipei Petrolul Ploieşti, „Precizări în cazul Petrovic„, prin care este înfierată cu mânie proletară modalitatea de transfer a jucătorului Aleksandar Petrovic la echipa Concordia Chiajna, clubul nostru face următoarele precizări:

Clubul Sportiv Concordia Chiajna anunţă că transferul jucătorului sârb Aleksandar Petrovic a fost făcut conform regulamentelor FIFA în vigoare şi, aşa cum se arartă şi în comunicatul postat pe saitul grupării Petrolul Ploieşti, jucătorul a semnat cu echipa noastră „la doar o zi după ce fundaşul sârb a solicitat rezilierea contractului„, motiv pentru care ne exprimăm mirarea că oficialii Petrolului nu au înţeles că jucătorul în cauză s-a transferat respectându-se regulamentele. „Noi l-am luat din postură de jucător liber de contract. Petrovic ne-a fost propus de impresarul său, italianul Mariano Bizari, iar antrenorul Rechecamf şi-a dat acordul pentru cooptarea acestuia în lotul formaţiei noastre. Nu văd de ce oficialii prahoveni nu au înţeles că noi am transferat un jucător care nu avea niciun alt angajament. În afară de asta, Concordia Chiajna este singurul club din Liga 1 care nu are datorii financiare faţă de jucători, antrenori sau alţi angajaţi ai clubului. De asemenea, nu am avut până acum niciun proces la comisiile de disciplină privind neplata unor jucători„, a precizat managerul Concordiei, Mircea Minea.

Jucătorul Aleksandar Petrovic, prin managerul său Mariano Bizari, a sosit la clubul nostru cu hârtia de reziliere cu Petrolul Ploieşti în mână. Îmi pare rău că oficialii clubului prahovean au înţeles greşit această situaţie, dar noi am înregistrat un jucător care şi-a negociat contractul cu preşedintele clubului Chiajna cu această reziliere de comun acord între el şi Petrolul Polieşti. Motivele rupturii dintre Petrovic şi Petrolul nu ţin de politica clubului nostru. Am negociat în baza acestei hârtii. Clubul nostru are toată consideraţia pentru oficialii clubului Petrolul”, a spus managerul general al Concordiei, Ana Maria Prodan, pentru cotidianul Libertatea.

Comments are closed.