Chiajna a executat Otopeniul

Dum, 05 decembrie 2010

Ultimul meci al turului de campionat din Liga a II-a a avut loc azi de la ora 12, la Chiajna, acolo unde echipa locală a dat piept cu CS Otopeni. A fost un derby ilfovean între două echipe cu obiective diferite în acest sezon: Concordia trage la promovare, în timp ce oaspeţii îşi doresc să termine sezonul pe un loc călduţ deasupra liniei de retrogradare.

Acest lucru s-a văzut şi pe teren, acolo unde gazdele au defilat de la un capăt la altul al meciului, în faţa unei echipe a Otopeniului modestă în exprimare. Scorul a fost deschis după un sfert de oră la un şut de la 40 de metri al lui Stoica, la care mingea a muşcat din teren în faţa portarului oaspete şi a intrat în plasă.

Singurul moment în care soarta meciului a fost în cumpănă a fost atunci când un balon centrat ideal spre Iuhas, singur-singurel cu portarul, s-a oprit într-o baltă în careu şi Otopeniul a ratat şansa egalării. După aceea a fost doar un duel între echipa gazdă şi Bobariu, portarul Otopeniului reuşind o serie de parade senzaţionale care au limitat proporţiile scorului.

Intraţi la cabine cu un avantaj minim, elevii lui Costel Orac şi Laurenţiu Diniţă au apăsat pe acceleraţie după pauză şi au dus scorul la 3-0 în doar 10 minute de la reluare, prin Răduca şi Adrian Popa. Golul spectaculos de 4-0, reuşit de Dumitru Popa prin foarfecă a fost doar cireaşa de pe tort.

Gazdele termină turul pe locul trei, dar la mică distanţă de primele două clasate Ceahlăul şi Săgeata Năvodari, patru respectiv trei puncte şi au rămas în cărţile promovării.

Oaspeţii, în schimb, au ajuns pe locul 11, cu un punct mai mult decât vecinii ilfoveni de la Snagov, aflaţi pe locul 12. La doar patru distanţă de primul loc retrogradabil, tehnicianul Otopeniului, Tudorel Dumitru are la ce să se gândească la gura sobei pe timpul vacanţei de iarnă.

Concordia – CS Otopeni 4-0 (1-0) A. Stoica 14, Răduca 47, Ad. Popa 56, D. Popa 73

Concordia: Niţă – Al. Stoica, Cosic, I. Nae (cpt.), I. Poenaru – M. Chiţu, Silviu Pană, Sorin Pană, Ad. Popa – Răduca, D. Popa. Au mai jucat Al. Crăciun, V. Creţu şi Leca

Otopeni: Bobariu – Al. David, Al. Dragomir, M. Dedu (cpt.), Iuhas – Cl. Dumitrescu, N. Cristea, M. Niţulescu, P. Tene – Balaur, L. Pârvu. Au mai jucat: Lecic, Serediuc şi Ilin

Comments are closed.