Chelsea l-a recompensat pe Tuchel cu prelungirea contractului!

sâm, 05 iunie 2021

Clubul a anunțat decizia la doar șase zile, după ce antrenorul german Thomas Tuchel a condus-o pe Chelsea la câștigarea titlului în Champions League, învingând-o pe Manchester City cu 1 – 0, gol Kai Havartz, în minutul 42.

Mai mult, Tuchel trăiește aceste momente de glorie, la mai puțin de șase luni de când a fost demis de la Paris Saint Germain (24 decembrie, 2020). Pe 26 ianuarie, germanul a semnat un contract pe 18 luni cu Chelsea, după demiterea lui Frank Lampard. ”Sunt recunoscător pentru experiența trăită pe Stamford Bridge și sunt foarte fericit să continui în familia Chelsea. Mai sunt multe de făcut și aștept cu nerăbdare și ambiție următorii pași”, a spus Tuchel, pe site-ul clubului.

”Când Thomas ni s-a alăturat, în ianuarie, mai erau atâtea meciuri de jucat, și pe plan intern, și pe plan internațional. A intrat perfect în rol și a devenit o parte integrantă a familiei Chelsea. Trebuie să spun că revenirea noastră în primii patru din Premier League a fost crucială, iar câștigarea Ligii Campionilor a încununat un sezon remarcabil, la echipă. Suntem fericiți cu toții și da, ne-a încântat ideea de a-l păstra pe Tuchel încă doi ani, de la care așteptăm mai multe realizări, în următoarele sezoane”, a ținut să precizeze directoarea lui Chelsea, Marina Granovskaia.

Comments are closed.