Cernica – Tunari 2-0 / Elevii lui Pană revin după înfrângerea din etapa trecută

sâm, 16 martie 2013

O altă partidă interesantă din Seria a 3-a a Ligii a 3-a a fost confruntarea din Progresul Cernica şi surpriza primei etape din retur, echipa din Tunari.

Meciul a aparţinut în mare celor din Cernica aceştia câştigând cu scorul de 2-0, golurile fiind marcate de D. Păun 35, A. Enciu 87.

Gazdele au început cu formula: Tăchescu – Marin, Tutunaru, Pavelescu, Sava Andrei (Salaman 45) – Dedu, Marcio, Ştefan (Zamfir 80), Păun (Colţatu 85) – Apostol (Enciu 45), Radu Ionuţ.

Tunari a aliniat formula: Boşilcă – Mihalache (Spătaru 70), Goga, Huzuneanu, Anton – Rupedeal (Dumitru 45), Cristea, Răduca (Popescu 60), Ivan – Giugiumică, Dumitrescu (Lazăr 45).

Ca în aproape fiecare partidă disputată vineri în Ilfov, partida de la Cernica a fost şi ea influenţată de vânt. Prima repriză a fost una extrem de interesantă, ambele echipe încercând să obţină avantajul, dar fără succes.

La scorul de 0-0, Dumitrescu a fost aproape să deschidă scorul, dar mingea a fost scoasă de pe linia porţii.

Deschiderea scorului a venit în minutul 35, Păun şutând din unghi în poarta lui Boşilcă, acesta fiind învins de execuţia jucătorului gazdelor.

După reluare, Cernica a preluat totalmente iniţiativa, Enciu şi Radu Ionuţ ratând câteva ocazii bune şi anunţând golul decisiv marcat de Enciu în minutul 87, gol ce a închis tabela la scorul de 2-0.

Declaraţii:

Costel Pană, Cernica: „Am jucat bine ţinând cont de condiţii, sunt mulţumit, victoria este meritată, nu este nicio urmă de îndoială”.

Florin Vlădilă, Tunari: „Cernica a fost mai bună, dar sunt nemulţumit de arbitraj. A fost o manieră foarte slabă, la fel ca în meciul cu Caracal. Nu este o scuză, dar nivelul de arbitraj nu este nici de liga a 5-a!”

2 de comentarii pentru "Cernica – Tunari 2-0 / Elevii lui Pană revin după înfrângerea din etapa trecută"
  1. Tachescu spune:

    TACHESCU!!!! nu Techescu !!!

  2. NUUUU spune:

    Bine a zis domnul Vladila , arbitrii sunt trimisi in functie de nivelu` jocului…nivel de liga 5-a, arbitrii de liga a5-a..