Cernica – Berceni 2-1 / Victorie pentru Ştefăneşti!

sâm, 13 aprilie 2013

Vineri după amiază, Progresul Cernica a furnizat una din surprizele acestei ediţii de campionat, relansând totodată şi campionatul prin victoria cu scorul de 2-1 contra celor de la ACS Berceni.

VEZI DE CE S-A JUCAT FĂRĂ SPECTATORI

Partida s-a disputat sub semnul unei premieri, fiind prima partidă din Liga a 3-a care s-a disputat fără spectatori, deşi fanii gazdelor erau după gardul despărţitor al stadionului, sperând ca elevii lui Pană să îşi asigure finalmente salvarea.

VEZI CLASAMENTUL LIGII a 3-a

Costel  Pană a început în formula: Tăchescu – Ion Alexandru, Pavelescu, Tutunaru, A. Sava – Tudose, Marcio, Colţatu, Păun – Radu şi Zamfir.

Dincolo, Berceniul condus de Adrian Matei a răspuns cu formula: V. Constantin – Barbu, Fîşie, Sandu, Marulis – Al. Stan, Bereşoae, Ghinea, Pătraşcu – Ionică, Creţu.

Partida a început cu Berceniul la timonă, elevii lui Matei dorind să rezolve rapid meciul şi să îşi asigure promovarea, iar golul a venit oarecum normal, Creţu profitând de o neatenţie a apărării gazdelor şi deschizând scorul.

VEZI REZULTATELE ETAPEI

Berceniul a continuat jocul bun, fiind aproape să termine meciul chiar înainte de pauză.

După reluare, ceva s-a schimbat, Berceniul văzându-se prea repede cu meciul câştigat, poate chiar promovată, aceştia cedând terenul inexplicabil.

Cernica fiind într-o situaţie destul de dificilă a început să atace, iar golul egalării a venit în minutul 76, Radu marcând după o fază colectivă superbă.

Nebunia însă s-a declanşat în minutul 95, când Colţatu a dat lovitura chiar dacă a avut în faţă perechea de fundaşi centrali a Berceniului şi a adus victoria Progresului în faţa liderului, ACS Berceni. Această victorie relansează lupta la vârf, Ştefăneştiul intrând iarăşi în cărţi.

%%wppa%% %%slideonlyf=89%% %%align=center%%

 

11 de comentarii pentru "Cernica – Berceni 2-1 / Victorie pentru Ştefăneşti!"
 1. marcel spune:

  alta foto nu puneati si voi k ne sperie buhaitul ala in prim plan,urat e sa mm

 2. nicu spune:

  tu daca pierdeai erai mai frumos ?

 3. victorie cernica spune:

  victorie pentru cernica dar mai mare pentru conducerea ei care a luat banii de la stefanesti iar la jucatori nu au dat nimic

 4. Mihai spune:

  Jucatorii de la Cernica nu joaca numai pentru bani mai au de adunat puncte pentru a mai evolua si la anul la liga 3 si plus de asta sunt cu salariile la zi .

 5. sigur ca nu spune:

  tu de unde sti domnul „mihai” ca sunt cu salariile la zi? si sigur daca aceea conducere lasa formula din tur acum numai era nevoie sa se salveze de la retrogradare, dar niste orgolii personale au facut rau. in schimb au adus un antrenor care pentru un salariu sta stramb ori de cate ori e nevoia de oamenii din acestia are nevoie conducerea echipei

 6. ADY D"B spune:

  din pacate rezultatul final a adus tristete mare stafului tehnic din cernica !!!!!! sac!!!

 7. ADY D"B spune:

  probabil coltatu va avea de suf cel mai mult

 8. :)))) spune:

  sau poate ca nu, stefanesti au fost de partea lor ! :))))) si inca cat :))))

 9. IN SFARSIT nu a mai jucat panarama aia de ;pui de primarus\ si a castigat echipa contra jegului cu mana ciunga care la luat banii baietilor [de la STEFANESTI] STIE E CAT IAM DAT……………

 10. Mihai spune:

  Sigur Ca Nu ai vazut ca primele au ajuns in buzunarul fotbalistilor ? Pana subtire cu cheltuiala se tine .