Carmen Amariei a ajuns, totuși, la Mioveni, după cinci ore… de negocieri!

joi, 09 noiembrie 2017

De la începutul acestei săptămâni, Carmen Amariei a fost adusă, aproape cu forța, pe banca tehnică a CS Dacia Mioveni 2012 – au fost două runde de negocieri, prima fiind ratată, pentru că fosta mare handbalistă n-a fost de accord cu unele condiții impuse de oficialii din Mioveni. La doar câteva ore de la această decizie, Amariei mi-a declarat că și-a droit să antreneze la Mioveni, atrasă de proiectul celor de acolo, dar că anumite amănunte au făcut-o să renunțe, deocamdată.

Președintele clubului din Mioveni, Adrian Ștefan , n-a renunțat la Amariei și, la mai puțin de două săptămâni distanță, a fost la Cluj, să o ia pe Amariei la echipă. Au fost negocieri intense, vreme de cinci ore, dar până la urmă Amariei a fost convinsă să vină în Argeș. ,,Vrem să facem performanță cu această echipă de handbal, de aceea am făcut atâtea eforturi de a aduce la Mioveni aceste două nume legendare ale handbalului românesc. Este o dorință nu numai a noastră, ci și a primarului Ion Georgescu, pentru că fără suportul dumnealui și al Consiliului Local noi nu puteam să facem nimic”, a declarat Adrian Ștefan.

Cele două nume de legendă, pe care le amintea președintele, sunt Luminița Huțupan, fostul portar al naționalei României, care a acceptat încă din prima să stea pe banca tehnică a Daciei, iar acum va fi dublată de Carmen Amariei, care va prelua poziția de antrenoare principală.

Ionel Pană

Comments are closed.