Campioanele de la Oltchim au avut parte de o seară magică

lun, 07 august 2017

Ramona Farcău s-a retras în ”Templul” de la Vâlcea, într-o seară magică! 100%SPORT, revista sportului românesc, a fost alături de ea! 

Cum s-ar fi putut retrage Ramona Farcău, golgheterul Jocurilor Olimpice din 2008, dacă nu în faţa unor tribune pline? Sala ”Traian” a vibrat din nou la ”Gala Campionilor”, cei aproximativ 2.000 de spectatori au asistat la o seară încărcată de emoţii, la o seară în care au curs amintirile.

În meciul cu actuala echipă, Oltchim 2010 a intrat în teren în următoarea formulă: Huţupan – Farcău, Luca, Gatzel, Stanca, Neagu, Ardean. Deşi unele fete s-au retras de ceva timp, acestea au arătat că nu au uitat handbalul şi au făcut spectacol. La final, Oltchim s-a impus cu 26-22, iar golgheterul partidei a fost, bineînţeles, sărbătorita Ramona Farcău – 6 goluri.

100%SPORT, revista sportului românesc, a fost alături de Ramona şi a sustinut Gala ca şi partener media.

Suporterii prezenţi au avut posibilitatea să întâlnească o parte din redacţia revistei, să achiziţioneze revista la standul 100%SPORT prezenţi la Gală.

“Mă bucur că Ramona a avut o asemenea iniţiativă, să facă această retragere la Rm. Vâlcea. A fost un moment foarte emoţionant, îmi pare rău că Ramona s-a retras din activitate, însă, îi doresc mult succes pe viitor. Suntem mândrii ca am fost partenerii media ai acestui eveniment şi, mai mult ne-am implicat în producţia şi sustinerea tricourilor de joc şi antrenament pentru această festivitate. Revista lunii august 100%SPORT este dedicată acestui eveniment şi puteţi găsi în exclusivitate interviul de excepţie cu Ramona“ – spune Cristian Manea, presedinte 100%SPORT.

 

Despre 100% SPORT

100% SPORT este continuatoarea ILFOV SPORT (REVISTA SPORTULUI ILFOVEAN), revistă lunară de sport aflată pe piață de cinci ani. 100% SPORT este un brand media de reper recunoscut de simbolurile sportului românesc, lider și formator de educație sportivă, sursă de știri la nivel național și internațional. Începând din octombrie 2016 revista este distribuită la nivel naţional.

Detalii www.ilfovsport.ro şi https://www.facebook.com/100sportromania/.

Sursa foto – Sabin Malisevschi

1 comentariu la "Campioanele de la Oltchim au avut parte de o seară magică"
  1. gina spune:

    Prilej de o bauta pe cinste ,mai ales a cuplului…. Neagu- Vizitiu ,cu distractia ca intre doua ” prietene” vechi de … parter..