Bucurie mare în familia Schumacher!

vin, 02 aprilie 2021

După debutul fiului Mick Schumacher în F1, cu o saptamână în urmă, acolo unde tatăl său a obținut șapte titluri mondiale, de-a lungul vremii, iată că și fata cea mare, Gina Schumacher, de 24 de ani, a reușit să-și facă drum spre performanță, în domeniul echitației, pasiunea fiind moștenită de la mama sa, Corinna.

Și vorbim de calificarea Ginei în finala The Run For a Million, care este cel mai bogat și cunoscut eveniment din istoria demonstrațiilor ecvestre (americanii îl numesc reining) din Statele Unite ale Americii. Practic, preț de 6-7 minute, călărețul își strunește calul să facă tot felul de mișcări, răsuciri și frânări bruște, ceva ce nu se întâlnește în mod frecvent. Vorbim de abilitatea călărețului și simțul de ascultare al calului, din care iese un spectacol desăvârșit.

”Un vis devenit realitate. A fost uimitor să concurez alături de cei mai buni cowboys și nu m-am gândit niciodată că mă voi califica în finală. Sunt foarte recunoscătoare tuturor celor care m-au ajutat să ajung până aici. Mulțumesc”!, scria Gina Schumacher pe pagina ei de Instagram.

Așadar, Gina Schumacher și calul său Gunnastepya for fi prezente la finala Americii de reining, Run For a Million, ce va fi găzduită de South Point Arena și Equestrian Center din Las Vegas, în perioada 18 – 21 august, 2021. Premiul este de 1 milion de dolari.

Comments are closed.