Blocați lângă podium. Afumațiul s-a îndepărtat de locul 3

lun, 26 martie 2018

CS Afumați a cedat la limită în deplasarea de la Șiria după ce jucătorii antrenați de Vasile Neagu au deschis scorul și au irosit o lovitură de pedeapsă

Meciul de la Șiria, cu UTA, a început bine pentru ilfovenii care deschideau rapid scorul prin Ștefan Vasile. Soarta partidei putea fi clar conturată în favoarea vizitatorilor dacă golgeterul echipei, Mugurel Dedu, nu irosea, mai apoi, o lovitură de pedeapsă parată de portarul gazdelor, Bodea. Arădenii au revenit, ulterior, pe tabela de marcaj și au reușit prin dubla lui Darius Buia să aducă un succes important pentru gazde, 2-1, venit la capătul unui joc de mare angajament. Afumațiul a cedat, din nou, puncte importante pe teren străin, într-un context special, așa cum s-a întâmplat, cu un prilej anterior, pe terenul liderului Dunărea Călărași.

Cum Chindia, ocupanta locului trei s-a impus, la limită, 3-2, la Timișoara, în disputa cu Ripensia, ecartul dintre ilfoveni și trupa condusă de Marcel Ghergu s-a mărit, acum, la opt lungimi în favoarea grupării dâmbovițene. Pare greu de crezut, în actualul context, că echipa din Afumați mai poate emite pretenții justificate la podium unde cele trei protagoniste, Dunărea, Hermannstadt și Chindia par să încheie o afacere în trei în lupta pentru promovarea directă în prima divizie și locul de baraj atent urmărit la finalul actualului sezon.

Comments are closed.