Berceniul mai face un pas spre 16-imile Cupei

mie, 28 august 2013

Ieri în Colentina a avut loc duelul dintre Juventus şi ACS Berceni, contând pentru turul IV al Cupei României. Deşi ilfovenii porneau cu prima şansă, gazdele şi-au dat toată silinţa pentru a le pune beţe în roate, aşa că meciul a fost unul neaşteptat de echilibrat.
Ambele echipe s-au jucat cu ocaziile în prima repriză, dar tabela a rămas neschimbată, fie din cauza impreciziei vârfurilor, fie din cauza paradelor lui G. Lazăr şi L. Marin. Unicul gol al meciului a fost marcat de Berceni, la zece minute de la reluare, atunci când Ghinea a avut nevoie de două încercări pentru a îl învinge pe portarul advers.
Gazdele au forţat egalarea, dar ilfovenii au rezistat asediului advers şi scorul a rămas 1-0 pentru echipa lui Marin Dragnea. Aşa că Berceniul merge mai departe în Cupa României, însă pentru a ajunge în 16-imi mai are de trecut un tur.

ACS Berceni: L. Marin – Feraru, Fâşie, Epaminonda Nicu, Pazon – Al. Radu, Ghinea – Pădureţu, Pivniceru, Pătraşcu – R. Cîrstea. Au mai jucat V. Ştefan, Al. Vasile, A. Roman
Antrenor: Marin Dragnea

Rămâi pe IlfovSport pentru a vedea o galerie foto de la acest meci

0 de comentarii pentru "Berceniul mai face un pas spre 16-imile Cupei"
  1. […] CITEŞTE CRONICA MECIULUI […]