Berceni – Baloteşti 2-1 / Cu un picior şi jumătate promovaţi în Liga a 2-a!

Dum, 28 aprilie 2013

Vineri după amiază, ACS Berceni şi-a asigurat aproape 100 % promovarea, după ce au trecut cu scorul de 2-1 de către CS Baloteşti, profitând de pasul greşit al Ştefăneştiului.

VEZI SCORURILE ETAPEI

Berceniul a început în formula: Constantin – Barbu, Sandu, Marulis, Stan – Alex Stan, Frangu, Radu, Pătraşcu – Ciochină, Bănaru.

Baloteşti a răspuns cu: Fulga – Găman, Flămânzeanu, Tudor, Filip – Antoche, Sandu, Andrei, Crăciun – Marinaş, Răuţă.

VEZI AICI CLASAMENTUL

Meciul a fost unul de luptă, Berceniul venind după o victorie superbă la Clinceni, în timp ce Baloteştiul trecând de Caracal, aşa că ambele echipe erau pe cai mari.

Scorul a fost deschis de Bănaru în minutul 31, acesta profitând de o neatenţie şi trimiţând mingea în plasă.

Apoi, egalarea a venit în minutul 37, când Andrei a adus remiza, dar peste doar 4 minute, Stan marchează şi stabileşte scorul final, 2-1 chiar înainte de pauză.

După reluare ambele echipe nu au mai fost la fel de exacte în finalizare, iar Berceniul a obţinut o victorie uriaşă care aproape sigur o duce în Liga a 2-a.

7 de comentarii pentru "Berceni – Baloteşti 2-1 / Cu un picior şi jumătate promovaţi în Liga a 2-a!"
 1. 1 spune:

  ba astia de la balotesti vedeti mancavas ca aveti jucatori care se duc la alte echipe sa joace fotbal pentru bani aveti grija de ei mh ca ajung sa fie suspendati au avut si la ciorogarla si la pauza la contestatie au fugit prin parc sa nu le faca poze aveti grija si alte echipe ca jucatorii astia nu sunt contstienti de ce viitor au in fata…..sa aibe grija de echipa la care si sa isi vada de echipa la care sunt legitimati

 2. sorin spune:

  bai bula pentru 50 lei te duci sati rupi picioarele ptr gradistea vai de capul tau sa stie si imparatu catalin

 3. bula spune:

  imi mentin conditia fizica nu pentru 50 lei observatorule

 4. asdqef spune:

  Cati stie ma ? daca nu stie rezolvam noi.

 5. ha spune:

  pai mh bula lasa mh conditia fizica….ca ti-o menti si daca iti vezi de treaba la echipa la care activezi pe drept…dute la antrenamente ramai in plus joaca bine in meciuri si mentineti conditia fizica….sau daca esti un jucator care sta mai mult prin tribuna atunci dute frate si mentinete in forma la gradistea daca la echipa de club nu activezi si nu te ti in forma…

 6. Bula spune:

  Ma bazez pe domnul Ion paraciosilor