Berceni – Bacău 0-0 / Spectaculos, dar fără efect pe tabelă

mar, 21 octombrie 2014

Echipa lui Marin Dragnea a ajuns la al doilea meci consecutiv fără gol marcat după eşecul de la Dorohoi de la mijlocul săptămânii trecute şi egalul alb de acasă, cu SC Bacău.

Din păcate, ilfovenii au păcătuit sâmbătă enorm în faţa porţii adverse, ratând o destule ocazii. Chiar dacă primii la cuvânt s-au înscris oaspeţii, care au ratat deschiderea scorului prin Hurdubei, Berceniul a avut cea mai spectaculoasă şansă prin foarfeca lui Alex Marin.

Însă cel mai periculos a fost Alex Nistor, care a avut numeroase şarje pe stânga, două dintre ele blocate în ultimul moment de Petrariu (37, 44). Raţ nu putea să nu îşi facă de cap şi în acest meci, dar a fost salvat de un coechipier la o fază la care Bogdan Ungureanu a expediat mingea pe sub el.

După reluare, băcăuanii au fost mult mai periculoşi, Bogdan Rusu reuşind chiar să înscrie, dar golul a fost anulat pentru ofsaid. Problemele de efectiv ale ilfovenilor s-au resimţit şi în această rundă, în condiţiile în care foaia de joc a cuprins din nou doar şase rezerve, iar Dragnea a făcut a doua şi ultima schimbare tocmai în minutul 86!

VEZI CLASAMENTUL LA ZI AL SERIEI I

ACS BERCENI – SC BACĂU 0-0

A. Raţ – E. Nicu, G. Ghinea, C. Cioranu (V. Ştefan ’86), M. Ionescu – A. Pătraşcu (D. Roman ’60), Al. Radu, Pădureţu (cpt.), C. Mihai – Al. Marin, A. Nistor
Rezerve neutilizate: V. Ştirbu – R. Tătar, D. Ciucă, R. Iovan
Antrenor: Marin Dragnea

Petrariu – Mihălăchioae (Sascău ’63), Adăscăliţei, Lozneanu, Luncanu – Ţuţu (Pungă ’77), L. Dumitriu, Căinari (Taban ’77) – Bg. Ungureanu, Bg. Rusu, Hurdubei (cpt.)
Rezerve neutilizate: E. Savu – Curiliuc, Strugariu, Ct. Vraciu
Antrenor: Cristian Popovici

Stadion: Comunal (Berceni); Spectatori: 250; Arbitru: Viorel Nicuşor Flueran (Craiova); Asistenţi: Ionel Valentin Dumitru (Gherghiţa) şi Ciprian Petre Geambazu (Buşteni); Jucătorul meciului: Alin Nistor.

Rămâi pe IlfovSport pentru o galerie foto de la acest meci

1 comentariu la "Berceni – Bacău 0-0 / Spectaculos, dar fără efect pe tabelă"
  1. lampa spune:

    bine ca avea chiloti