Baraj Liga a III-a. Corona, Şelimbăr şi Unirea Dej au făcut pasul către eşalonul secund

sâm, 29 mai 2021

Primele trei noi divizionare B au fost cunoscute astăzi

CORONA BRAŞOV-Vediţa Coloneşti 1-0
Favorita întâlnirii s-a impus, până la urmă, la limită. Învingători şi în partida tur, tot la un gol diferenţă, 2-1, braşovenii au câştigat, şi de această dată, 1-0. Unica reuşită a partidei care a readus Braşovul în eşalonul secund după 4 ani i-a aparţinut lui Roşu în minutul 70 al jocului

SCM Zalău-UNIRE DEJ 1-1
Cele două echipe terminau la egalitate primul joc, 0-0, lăsând soarta calificării în eşalonul secund pe meciul doi. A fost, şi acum, o remiză, 1-1, consemnată în ultimele secunde ale întâlnirii! Mihai ONICAŞ, cel mai important om al gazdelor, părea să aducă marea bucurie în tabăra sălăjeană după 15 ani. Incredibil, egalarea a survenit în ultimele secunde ale prelungirilor, în minutul 90 plus şase, gol CĂTINEAN, oferind oaspeţilor marea bucurie a promovării în eşalonul secund.

VIITORUL ŞELIMBĂR-Măgura Cisnădie 1-1

Trupa antrenată de Florin Maxim stabilea, în prima manşă, în linii mari, soarta promovării după un convingător 2-0 la Cisnădie. Gazdele au gestionat bine situaţia jocului secund oferind, la final, o remiză care a consemnat o adevărată performanţă pentru trupa sibiană, promovarea în eşalonul secund al fotbalului românesc. Alexandru CURTEAN a marcat pentru gazde, în minutul cinci, pentru ca zece minute mai târziu Stelea să înscrie golul egalizator care nu a schimbat cu nimic destinul final al promovării.

Comments are closed.